Sorteig spa per cortesia de Royal

 

Una vegada finalitzada la XXXVII Pujada a la Seu Vella, llancem per finalitzar aquest any amb aquest magnífic relaxant sorteig que ens ofereix el Gimnàs Royal Lleida.

Si vols entrar al sorteig d'una magnífica sessió d'Spa per a 2 persones al gimnàs Royal Lleida, tan sols has de ser seguidor nostre al facebook, donar-li "m'agrada" a la publicació, i enviar-nos les teves dades que demanen a l'apartat "sorteig". Entre tots els participants sortejarem 4 vals per a dues persones per poder gaudir de l'Urban SPA Royal. Tens temps fins el dia de nadal. 

 

Al Spa del gimnàs Royal gaudiràs de l'Urban SPA de gran qualitat que t'ofereix Royal al centre de la ciutat! Royal Lleida t'ofereix serveis que et proporcionaran tota la salut i el benestar que necessites. Amb 11 estacions a la teva disposició:

·         Camí de sensacions, Massatge de bombolles, Cascada, Zona de Relax, Massatge d’altures, Flotació, Iceberg, Dutxes, Bany de vapor, Sauna, Somnis.

Resultat Sorteig

Resultat sorteig. Si ets el guanyador/a, pots passar a recollir-lo amb el teu DNI per la Joieria Rellotgeria Horti's al barri de cappont. Carrer riu Ebre 13. En horari comercial. 

Enhorabona a tots/es! 

 

Escribir comentario

Comentarios: 4
 • #1

  Mayra Muñoz Castells (miércoles, 20 diciembre 2017 09:41)

  Sorteig sessió spa per a participants pujada a la seu vella.
  Nom:Mayra Muñoz
  Tlf : 620564711
  Email:mayritis@hotmail.es

 • #2

  Sussi Monteagudo Duran (miércoles, 20 diciembre 2017 10:03)

  Participo

 • #3

  blanca soler (miércoles, 20 diciembre 2017 15:17)

  Spa royal

 • #4

  David Bertomeu Baile (miércoles, 20 diciembre 2017 20:48)

  Sorteig sessió spa per a participants pujada a la seu vella.
  Nom:David Bertomeu Baile
  Tlf : 976638055
  Email: davidtrance@hotmail.es