Properament XXXIX Pujada a la Seu Vella

UDL amb la Pujada

Alumnes de fisioteràpia de la UDL de Lleida, estaran oferint els seus serveis en concloure la cursa amb massatges a tots/es els atletes que ho necessitin. Volem agrair a la UDL la seva confiança un any més

0 comentarios

Decàleg del bon esportista

0 comentarios

Més congressos esportius per a la ciutat de Lleida

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha mantingut avui una reunió de treball amb l’ex jugador professional d’handbol, Vicente Javaloyes per iniciar una línia de col·laboració en matèria congressual esportiva i de cohesió social.

Cerdà ha demanat a Javaloyes que exerceixi de prescriptor de cara a la captació, a la ciutat de Lleida, d’esdeveniments i congressos tant educatius com esportius atès que aquest tipus d’activitat “exerceix de dinamització socioeconòmic de gran potència per a tots els àmbits de la ciutat” ha dit Cerdà.

 

Javaloyes, ex jugador professional d’handbol, va guanyar la candidatura dels Jocs Mediterranis Almeria 2005. És expert en gestió esportiva, equips i lideratge. En el decurs de la reunió ha explicat el seus actuals projectes de treball i s’ha compromès a col·laborar amb Turisme de Lleida per a la captació de noves oportunitats de turisme congressual per a la ciutat de Lleida.

 

Font: Esports Paeria

0 comentarios