REGLAMENT

 

1. Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat.

La cursa té un recorregut de 10 km pels carrers de Lleida. Sortirà de la Plaça de la Sardana (aparcament de la Seu Vella) a les 11:30 hores, del 18 de desembre de 2022.

 

La caminada no competitiva, té un recorregut de 10 km pels carrers de Lleida. Sortirà a les 09:00h del 18 de desembre de 2022.

                                                                              

Hi haurà curses escolars. Informació i inscripcions: 

https://iter5.cat/

https://cesegria.cat/

 

2. S'estableix un màxim de 500 inscripcions. Les inscripcions es tancaran el dijous dia 15 de desembre a les 17:00h. Més enllà d’aquest dia i horari, no hi haurà opció d’inscriure’s. Inscripcions aquí

 

Recollida de dorsals

 

La recollida de dorsals, bossa del corredor i el xip, recomanem que es faci el divendres dia 16 i dissabte 17 de desembre, en horari de 10h a 14h i de 16h a 20h a la la botiga Decathlon Lleida, a l’Av. de Miquel Batllori, 6, 25001 Lleida, al mateix temps es donarà una samarreta conmemorativa i la bossa del corredor amb productes de Lleida o de les empreses col·laboradores.

 

Si et va malament recollir-ho aquests dies, pots fer-ho el mateix dia de la cursa, a la zona de recollida de dorsals de la mateixa plaça de la Sardana ( aparcament de la Seu Vella), amb suficient, per així evitar temps d'espera.

 

Si vols que el teu dorsal ho reculli algú per tú, has d'omplenar la autorització complimentada.

 

Pots descarregar-la aquí:

  

Descarga
Autorització recollida dorsal
autorització recollida dorsal.pdf
Documento Adobe Acrobat 79.8 KB

3. El dorsal haurà de ser molt visible, requisit essencial per participar a la cursa.

 

4. Qualsevol canvi o imprevist es comunicarà a l’empresa gestora del cronometratge Iter5.

 

5. Per a mes informació referent de la cursa es pot contactar al telèfon 973 20 65 32 en horari d'oficina o bé al telèfon 683 377 732.

 

6. L'organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d'aquesta. Tanmateix es disposa de servei sanitari per possibles urgències. 

 

7.  Els interessats en participar en la cursa General nascuts posteriorment a l'any 2004, la organització no es farà responsable dels possibles incidents i/o lesions, que es puguin ocasionar en el transcurs de la cursa.

 

8. L'organització es reserva el dret de sancionar o desqualificar aquell o aquella participant que es mostri despectiu amb la cursa, organització i atletes, que no completi el recorregut o se li comprovin irregularitats, i en demanar el DNI o similar per comprovar l'edat de l'atleta. 

 

9. El contacte i les queixes o reclamacions es faran per escrit a través del formulari de contacte de la pàgina web. 

 

10. La participació en la cursa està sota responsabilitat i propi risc dels participants. El participant en el moment de la inscripció manifesta trobar-se en perfecte estat de salut per disputar la prova. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar abans i durant la prova, causar ells mateixos o derivar d'ells a tercers. 

  

11. La inscripció a la cursa suposa l'enteniment i acceptació del present reglament. L'organització es reserva el dret a decidir sobre qualsevol qüestió  imprevista o fortuïta no prevista en el present. 

 

12. El corredor/a autoritza que puguin aparèixer totes les imatges fetes seves en la cursa, sigui en format fotografía o en vídeo, i aquestes puguin aparèixer a la web de la cursa, així com a les webs relacionades. 

 

13. Es permet la participació de gossos acompanyats del corredor/a, sempre i quan estiguin acompanyats i lligats. Degut a la força d’ajuda que exerceixen, no podran disputar pel podi i pot no comptabilitzar el seu temps a l’arribada. Tothom que porti un gos, haurà de sortir per la part del darrera.

 

14. Els resultats estaran disponibles al moment a la pàgina d’iter5 i posteriorment a www.pujadaseuvella.com