Informació participants

 Recordem que l'últim dia per inscriure's és dijous dia 12 de desembre a les 16:00h. 

 

Més enllà d'aquest horari, es pot fer la inscripció personalment  el dia 14 de desembre al Pavelló Municipal de Pardinyes, a l'avinguda Tortosa S/N de 12:00h a 21h.

 

El mateix dia de la prova també es pot fer la inscripció amb moments abans de l'inici de la cursa, sempre i quan no s'hagi establert el màxim de participants. Recomanem arribar amb antelació per la bona organització. La prova començarà a les 11:30h i la caminada a les 09:00h.

  + Info al reglament

 

Preus i info

A partir del dia 08 de desembre a les 23:59h, els drets d'inscripció seran de 18€ pels corredors sense xip, i de 16 € pels corredors amb xip. (Cronometratge ChampionChip).  

Tots els clubs de mes de 10 atletes, l'onzè gaudirà d'una inscripció gratuita, així succesivament cada 10. S'ha de comunicar a Iter5: enric@iter5.cat

Pel que fa a la caminada el preu és de 10 €. 

El participant en el moment de la inscripció podrà elegir lliurement la quantitat que vol destinar per a la Marató de TV3. Si el participant vol col·laborar, podrà elegir entre 1 euro, 5 euros, 10 euros, 20 euros. 

Si es vol fer canvi de dorsal, la persona que cedeix el dorsal haurà de ficar-se en contacte al correu electrònic a enric@iter5.cat o bé info@iter5.cat , empresa que gestiona les inscripcions. L'atleta que cedeix el dorsal, haurà d'indicar les dades del substitut. El canvi de dorsal té una despesa de 2 € per despeses de gestió.

 

No es tornaran els diners un cop feta la inscripció a excepte que sigui una causa justificada. La devolució de la inscripció té una penalització de 2 € per despeses de gestió.

El xip de lloguer s’ha de tornar un cop s’hagi acabat la cursa. El no retorn del xip (en cas de lloguer), pot implicar la desqualificació automàtica i no entrar a la classificació, així com una penalització de 20€ al participant que no el torni.

 

+ Info al reglament

 

 

Recollida dorsals

La recollida dels dorsals o bé noves inscripcions, es podrà fer dissabte dia 14 al Pavelló Municipal de Pardinyes, a l'avinguda Tortosa S/N de 12:00h a 21h, o bé, el mateix dia de la cursa 1 hora abans de l'inici. Al mateix temps es donarà la samarreta conmemorativa, la bossa del corredor PlusFresc Lleida amb brick caldo Aneto, motxilla BBVA, i/o empreses col·laboradores.

És indispensable el lliurament del DNI per comprovar, o bé, si es vol recollir el dorsal d’un tercer, s'haurà de portar el comprovant del pagament de la persona inscrita i la fotocòpia del DNI degudament signada.

 

Si es vol fer canvi de dorsal, la persona que cedeix el dorsal haurà de ficar-se en contacte al correu electrònic info@iter5.cat / enric@iter5.cat , empresa que gestiona les inscripcions. L'atleta que cedeix el dorsal, haurà d'indicar les dades del substitut. El canvi de dorsal té una despesa de 2 € per gestió. 

 

Els participants que es vulguin dutxar, hi haurà un servei de dutxes al Pavelló Municipal De Pardinyes Horari de 13h a 15h. 

 

+ Info al reglament

 

Accés

 

L'accés amb cotxe al lloc de sortida de la cursa és inaccessible a partir del carrer "carrer Sant Martí" per tant, tot participant que vingui amb el seu vehicle, haurà de tenir en compte aquesta dada.

 

A la zona de la Seu Vella i podran accedir vehicles amb acreditació que hauran d’estacionar a la zona de terra abans de les 09:00h, hora de començament de la caminada, i no podrán baixar abans fins que no acabi la cursa.

 

Hi haurà dos persones d’organització a la porta del Lleons per separar amb tanques als corredors que ja han acabat dels corredors que pugen cap a meta, els que han acabat estan obligats a baixar per les escales igual que el públic.

 

Per a més informació, podeu accedir a l'apartat reglament .O bé, referent a la cursa es pot contactar al telèfon 973 20 65 32 en horari d'oficina, i al telèfon 683 377 732.