Informació Inscripcions

 

Totes les inscripcions es faran de forma telemàtica. Si algú no disposa de tarja bancaria haurà de ficar-se amb la Organització al correu pujadaseuvella@gmail.com i li facilitarem altres mètodes per pagar la inscripció.

Les inscripcions es faran a través d'Internet, al web de l'empresa encarregada: Iter5. Qualsevol dubte o incidència, s'haurà de comunicar a Iter5.

 

-        Les inscripcions es tancaran el dijous dia 16 de desembre a les 17:00h. Més enllà d’aquest dia i horari, no hi haurà cap opció d’inscriure’s. Es limitarà a un màxim de 500 participants.

 

 -        Els drets d'inscripció seran de 17€ pels corredors sense xip i 14 € pels corredors amb xip fins el diumenge dia 12 de desembre a les 23:59h. 

 

-        A partir del dilluns dia 13 de desembre, els drets d'inscripció seran de 20€ pels corredors sense xip, i de 17 € pels corredors amb xip. (Cronometratge ChampionChip). 

 

-        Tots els clubs de mes de 10 atletes, l'onzè gaudirà d'una inscripció gratuita, i així succesivament cada 10. S'ha de comunicar a Iter5: enric@iter5.cat.

 

-        La caminada el preu és de 10 € i es limitarà a 300 participants.

 

-        Si es vol fer canvi de dorsal, la persona que cedeix el dorsal haurà de ficar-se en contacte al correu electrònic a enric@iter5.cat o bé info@iter5.cat , empresa que gestiona les inscripcions. L'atleta que cedeix el dorsal, haurà d'indicar les dades del substitut. El canvi de dorsal té una despesa de 2 € per despeses de gestió.

 

-        No es tornaran els diners un cop feta la inscripció a excepte que sigui una causa justificada. La devolució de la inscripció té una penalització de 2 € per despeses de gestió.

 

-        El participant en el moment de la inscripció podrà elegir lliurement la quantitat que vol destinar per a la Marató de TV3. Si el participant vol col·laborar, podrà elegir entre 1 euro, 5 euros, 10 euros, 20 euros. 

 

 -        El xip de lloguer blanc s’ha de tornar un cop s’hagi acabat la cursa. El no retorn del xip (en cas de lloguer), pot implicar la desqualificació automàtica i no entrar a la classificació, així com una penalització de 15€ al participant que no el torni un cop finalitzada la cursa als nostres organitzadors.