Inscripcions tancades

Si t'has despistat, encara ets a temps a inscriure't. Pots fer-ho personalment demà dissabte el día 15 de desembre al Pavelló Municipal de Pardinyes, a l'avinguda Tortosa S/N de 12:00h a 21h.

 

El mateix dia de la prova també es pot fer la inscripció amb moments abans de l'inici de la cursa, sempre i quan no s'hagi establert el màxim de participants. Recomanem arribar amb antelació per la bona organització. La prova començarà a les 11:30h i la caminada a les 09:00h.    


A partir del dia 09 de desembre, els drets d'inscripció seran de 18€ pels corredors sense xip, i de 16 € pels corredors amb xip. (Cronometratge ChampionChip). 


El mateix dia de la cursa es pot fer la inscripció personalment 1 hora abans de l'inici de la cursa i sempre que no s'hagi establert el límit de 30 dorsals guardats pel mateix dia ni el límit de 800 participants. 


Els drets d'inscripció el mateix dia de la cursa seran de 18 euros pels corredors amb xip i de 20 euros pels corredors sense xip. 

Tots els clubs de mes de 10 atletes, l'onzè gaudirà d'una inscripció gratuita, així succesivament cada 10. S'ha de comunicar a Iter5: enric@iter5.cat.

Pel que fa a la caminada el preu és de 10 €. 

 

La recollida dels dorsals, es podrà fer al Pavelló Municipal de Pardinyes, a l'avinguda Tortosa S/N de 12:00h a 21h o bé, el mateix dia de la cursa. És indispensable el lliurament del DNI per comprovar, o bé, si es vol recollir el dorsal d’un tercer, s'haurà de portar el comprovant del pagament de la persona inscrita i la fotocòpia del DNI degudament signada.

 

Si es vol fer canvi de dorsal, la persona que cedeix el dorsal haurà de ficar-se en contacte al correu electrònic info@iter5.cat / enric@iter5.cat , empresa que gestiona les inscripcions. L'atleta que cedeix el dorsal, haurà d'indicar les dades del substitut. El canvi de dorsal té una despesa de 2 € per gestió. També, es pot recollir el dorsal el mateix dia de la cursa moments abans del començament d'aquesta.  Recomanem estar 1 hora abans per a la bona de l'inici de la cursa per a la bona organització.

 

El xip de lloguer s’ha de tornar un cop s’hagi acabat la cursa. El no retorn del xip (en cas de lloguer), pot implicar la desqualificació automàtica i no entrar a la classificació, així com una penalització de 20€ al participant que no el torni.

 

 

Qualsevol dubte que tingueu podeu ficar-vos en contacte a:

 

Referent a inscripcions: 

info@iter5.cat / enric@iter5.cat

 

Referent a la cursa popular 10km i caminada 10km:

pujadaseuvella@gmail.com

Tlf: 683 377 732

 

Moltes gràcies a tots pel vostre acolliment i esperem i desitgem una bona cursa i caminada a tots i a totes!

 

CATEGORIES CURSA POPULAR 2018:

GENERAL: TOTS ELS INTERESSATS AMB DATA DE NAIXEMENT MÍNIM ANY 2001. 

 

RECONEIXEMENT ESPECIAL ( HOMES I DONES):

ADULTS: (40-49 ANYS) NASCUTS ENTRE ELS ANYS      1978-1969

MASTERS: (50-59 ANYS) NASCUTS ENTRE ELS ANYS 1968-1959

SAVIS:  A PARTIR DE 60 ANYS ( FINS L'ANY 1958 )

Informació adicional:

Aquest any, la pujada a la Seu Vella col·laborarà amb la Marató de TV3. 

La causa estarà dedicada a la lluita contra el càncer, és per això que cada inscripció feta de cada participant es destinarà 1 euro per la causa.

 

Si es vol fer la inscripció de forma presencial, es pot acudir a la RELLOTGERIA HORTI'S, al CARRER RIU EBRE 13, al barri de CAPPONT.

 

Per la categoria escolar el preu serà d'un euro, que anirà destinat també a la  Marató de TV3. 

La inscripció de la cursa escolar és fa pel consell esportiu del segrià. Mes info cursa escolar aquí