Cursa Popular 10Km (sortida 11:00h)

 


Imatge ampliable per click
Imatge ampliable per click

Inici des de la a la plaça de la Sardana de la Catedral de la Seu Vella, baixant fins Carrer Darrere Sant Martí, Carrer Sant Andreu, Carrer Ronda de la Seu Vella, Camp de Mart, Carrer Pallars, Av. Prat de la Riba fins a l'encreuament del Carrer Príncep de Viana, Pont de Príncep de Viana, Camí Municipal de Granyena fins les comportes canalització Riu Segre, pel Camí de Granyena fins a l'accés al Parc de la Mitjana, entrada a aquesta amb sortida a l'Avinguda Pearson, Avinguda Tortosa fins passarel·la Camps Elisis, baixant al marge esquerre del Riu Segre fins a la passarel·la del Liceu Escolar, accés al Carrer Cavallers fins a la plaça dels gramàtics, Carrer Sant Martí i finalitzant fins a la plaça de la Sardana de la Seu Vella.

1 AVITUALLAMENT:

Situat després de sortir del Parc Municipal de la Mitjana.

L'organització pot optar per donar una aigua a l’inici de la cursa i que el corredor podrà portar a la mà. També hi haurà aigua i una peça de fruita al finalitzar la cursa.


CATEGORIES

 

 

PUJADA  A LA SEU VELLA 2021

CURSA GENERAL (10 KM)

  

ADULTS       (40-49 ANYS)    1981-1972

MASTERS    (50-59     “    )    1971-1962

SAVIS           (A PARTIR DELS 60 ANYS…DATA LÍMIT

 

                           1961)   

 

DATA DE NAIXAMENT LÍMIT ANY 2003*

 

*L´ORGANITZACIÓ  NO ES FARÀ RESPONSABLE DE LES POSIBLES INCIDÈNCIES  EN ELS ATLETES QUE HI PARTICIPIN QUE HAGIN NASCUT POSTERIORMENT. (DIRIGIT MOLT ESPECIALMENT ALS JUVENILS 2004-2005, DONCS AQUESTA CATEGORIA, SEGONS LA FEDERACIÓ CATALANA D´ATLETISME, NO POT CORRER AQUESTA DISTÀNCIA. EN TOT CAS HO FEM EXTENSIU A TOTES LES CATEORIES INFERIORS)

 

*Dades facilitades per la Federació Catalana 

 

   d`Atletisme.