Inscripcions tancades

Si t'has despistat o despistada, encara ets a temps a inscriure't. Pots fer-ho personalment demà dissabte el día 15 de desembre al Pavelló Municipal de Pardinyes, a l'avinguda Tortosa S/N de 11:00h a 21h.

 

El mateix dia de la prova també es pot fer la inscripció amb moments abans de l'inici de la cursa, sempre i quan no s'hagi establert el màxim de participants. Recomanem arribar amb antelació per la bona organització. La prova començarà a les 11:30h i la caminada a les 09:00h.    

 

A partir del dia 09 de desembre, els drets d'inscripció seran de 19€ pels corredors sense xip, i de 17 € pels corredors amb xip. (Cronometratge ChampionChip). 

 

El mateix dia de la cursa es pot fer la inscripció personalment 1 hora abans de l'inici de la cursa i sempre que no s'hagi establert el límit de 30 dorsals guardats pel mateix dia ni el límit de 700 participants. 

 

Pel que fa a la caminada el preu és de 10 €. 

 

La recollida dels dorsals, es podrà fer al Pavelló Municipal de Pardinyes, a l'avinguda Tortosa S/N de 11:00h a 21h o bé, el mateix dia de la cursa. És indispensable el lliurament del DNI per comprovar, o bé, si es vol recollir el dorsal d’un tercer, s'haurà de portar el comprovant del pagament de la persona inscrita i la fotocòpia del DNI degudament signada.

 

Si es vol fer canvi de dorsal, la persona que cedeix el dorsal haurà de ficar-se en contacte al correu electrònic info@iter5.cat / enric@iter5.cat , empresa que gestiona les inscripcions. L'atleta que cedeix el dorsal, haurà d'indicar les dades del substitut. El canvi de dorsal té una despesa de 2 € per gestió.

 

També, es pot recollir el dorsal el mateix dia de la cursa moments abans del començament d'aquesta.  Recomanem estar 1 hora abans per a la bona de l'inici de la cursa per a la bona organització.

 

El xip de lloguer s’ha de tornar un cop s’hagi acabat la cursa. El no retorn del xip (en cas de lloguer), pot implicar la desqualificació automàtica i no entrar a la classificació, així com una penalització de 20€ al participant que no el torni.

 

 

Qualsevol dubte que tingueu podeu ficar-vos en contacte a:

 

Referent a inscripcions: 

info@iter5.cat / enric@iter5.cat

 

Referent a la cursa popular 10km i caminada 10km:

pujadaseuvella@gmail.com

Tlf: 683 377 732

 

Moltes gràcies a tots pel vostre acolliment i esperem i desitgem una bona cursa i caminada a tots i a totes!

 

CATEGORIES CURSA POPULAR 2019:

GENERAL: TOTS ELS INTERESSATS AMB DATA DE NAIXEMENT MÍNIM ANY 2001. 

TROFEU ALS 3 PRIMERS GUANYADORS I GUANYADORES ABSOLUTS.

 

ADULTS: (40-49 ANYS) NASCUTS ENTRE ELS ANYS 1979-1970.

 

MASTERS: (50-59 ANYS) NASCUTS ENTRE ELS ANYS 1969 -1960.

 

SAVIS:  A PARTIR DE 60 ANYS ( FINS L'ANY 1959).

 

 

Informació adicional:

Aquest any, la pujada a la Seu Vella col·laborarà amb la Marató de TV3. 

La causa estarà dedicada a les malalties minoritàries, és per això que el participant pot donar de forma voluntària en el moment de la inscripció una quantitat per a la causa.

 

Si es vol fer la inscripció de forma presencial, es pot acudir a la RELLOTGERIA HORTI'S, al CARRER RIU EBRE 13, al barri de CAPPONT.

 

Per la categoria escolar el preu serà d'un euro, que anirà destinat també a la  Marató de TV3. 

La inscripció de la cursa escolar és fa pel consell esportiu del segrià. Mes info cursa escolar aquí