Sorteig d'un carregador mòbil

SORTEIG entre les 100 respostes més ràpides per gentilesa de www.regalateloquequieras.com d'un carregador de mòbil emergència, imprescindible per a viatges, s'adapta a tots els mòbils amb cable inclòs, carregable a l'ordinador.

 

PREGUNTA: 

Qui va ser el fundador i organitzador a la Pujada a la Seu Vella?  que es celebrarà el proper 15/12/13?

Respon correctament a la nostra pàgina del facebook, dóna-li m’agrada i comparteix… Es sortejarà es farà entre els 100 participants que contestin correctament a la pregunta i ademés, estiguin inscrits a la pujada a la Seu Vella llistat inscrits. El sorteig el farem fins les 13:00h de demà 10/12/13.

 

Resultat del sorteig:

Em fet el sorteig de la bateria d'emergència per cortesia de www.regalateloquequieras.com . La persona que a compartit correctament el nostre estat del premi i ha ficat me gusta a la publicació i respòs satisfactòriament a la pregunta que formulàvem :

Qui va ser el fundador i organitzador a la Pujada a la Seu Vella? que es celebrarà el proper 15/12/13?

La resposta és: Joan Moraño, i el guanyador ha sigut en Bernat Loomans. Enhorabona! Pots passar a recollir el premi per la botiga EuroReclams en un plaç d'un mes des de la publicació del resultat del sorteig. Passat aquest plaç si encara no s'ha recollit, tornarem a sortejar-lo.
Moltes gràcies a tots/es per participar!

 

Comentarios: 0 (Discusión cerrada)
    Todavía no hay comentarios.