Recordatori informació als participants.


INFORMACIÓ:

 La recollida dels dorsals es podrà fer el dia 13 de desembre de 10:00 h a 21 h al pavelló del Sicoris Club, situat al barri de la Bordeta Tlf. 973 204 329. És indispensable el lliurament del DNI per comprovar, o bé, si es vol recollir el dorsal d’un tercer, s'haurà de portar el comprovant del pagament de la persona inscrita i la fotocòpia del DNI degudament signada, també es pot recollir el dorsal el mateix dia de la cursa 1 hora abans del començament d'aquesta. Al mateix temps de la recollida del dorsal es farà entrega del dorsal i d'una ampolla d'oli i d'una samarreta commemorativa.

Dir-vos també que els que veniu amb cotxe el dia de la cursa, us informem que no tenim cap zona habilitada per aparcar, ja que es tallarà com cada any a partir del carrer Darrere sant Martí amb plaça de Guifre I, i per descomptat la zona on s'efectua el recorregut. L'organització que deixi el vehicle al pàrquing de la plaça de la sardana no el podrà moure durant la prova , tan sols fins a la finalització d'aquesta. La millor zona per aparcar és la zona d'Avinguda Prat de la riba que és la zona més propera.

Recordar-vos que durant la cursa hi haurà marcadors de temps, i un avituallament al km 4 aprox..

Els que veniu amb bossa, hi haurà una zona habilitada on la podreu guardar per posteriorment una vegada finalitzada poder-la recollir.

A l'arribada a la meta els que teniu el xip llogat, l'haureu de retornar als membres de l'organització i se us donarà la bossa; el no retorn del xip (en cas de lloguer), pot implicar la desqualificació automàtica.

Els corredors que es vulguin dutxar després de la cursa, tenen servei de dutxes en el pavelló del Sicoris Club. Per a la utilització de les dutxes us haureu d'identificar com a participants de la Pujada.

Finalment tots els membres de l'organització volem agrair-vos la participació aquest any i us desitgem una bona cursa. Als que no heu pogut vindre, us animem que us apunteu l’any vinent amb temps. La nostra seu vella es mereix aquest regal de nadal de cada any tenint-vos a tots/es!!

Salut i Km!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0