Sorteig Spa Royal: Val per 2 persones d'una sessió d'spa

Vine i gaudeix de l'Urban SPA de gran qualitat que t'ofereix Royal al centre de la ciutat! Royal Lleida t'ofereix serveis que et proporcionaran tota la salut i el benestar que necessites. Amb 11 estacions a la teva disposició:

 

 

·         Camí de sensacions, Massatge de bombolles, Cascada, Zona de Relax, Massatge d’altures, Flotació, Iceberg, Dutxes, Bany de vapor, Sauna, Somnis.

 

Si vols entrar al sorteig d'una magnífica sessió d'Spa per a 2 persones, tan sols has d'estar inscrit a la cursa i enviar-nos les teves dades a l'apartat contacte amb la paraula sorteig spa. Entre tots els participants sortejarem 1 val per a dues persones per poder gaudir de l'Urban SPA Royal. El sorteig es publicarà el proper dissabte 12 de desembre, un dia abans de la cursa. Molta sort a tots/es!

Comentarios: 0 (Discusión cerrada)
    Todavía no hay comentarios.