Nota agraïment XXXV Pujada a la Seu Vella

Un any mes, una pujada mes, un any mes que hem fet història. 

 

A totes i tots... MOLTÍSSIMES GRÀCIES per la vostra participació i el vostre interès en haver participat en la XXXV edició de la Pujada a la Seu Vella. 

 

No ens cansarem de repetir-ho cada any, per nosaltres és un ORGULL i una gran ALEGRIA. Sentim i volem que la Pujada és i sigui " indispensable "  per a qualsevol corredor... No tenim paraules per agraïr-vos a tots i a totes el que sentim des de dintre per la vostra participació.

 


Agraïment a institucions, patrocinadors, col·laboradors, als castellers de Lleida, al grup musical de rumba " er taqueta" i una de molt especial als voluntaris, sense ells, la pujada no existiria!

 

 

 

Afegir també  que la candidatura del Turó de la Seu Vella està entre les quatre finalistes per ser incloses a la llista indicativa del Ministeri de Cultura que es presentada a la Unesco per a que valori la seva declaració com a Patrimoni de la Humanitat. Entre tots avui hem recolzat i em demostrat que la nostra Seu Vella, es mereix ser declarada com a tal.

 

També volem agrair a tota la gent que s'ha inscrit a la Pujada i han donat 1 euro per inscripció destinada per a la Marató de TV3 que aquest any ha estat destinada per la causa de la diabetis i obesitat. Hem destinat 1000 euros per la causa.

 

Que tingueu unes bones festes tots i totes i ens veiem a la propera XXXVI Pujada a la Seu Vella!

Escribir comentario

Comentarios: 4
 • #1

  Xavi (domingo, 13 diciembre 2015 15:31)

  He trobat molt i molt en falta algun tipus d'aliment solid al acabar la cursa, ja sigui una peça de fruita, galetes o si m'apureu gominoles. Molt decebut en aquest sentit.
  La resta, com sempre, molt ben organitzat

 • #2

  Isma (domingo, 13 diciembre 2015 16:18)

  Hola Xavi, teniem un lloc amb aliments sòlids amb pastes varies al costat del caldo i de les inscripcions. L'any vinent tindrem en compte el teu consell ja que si que es cert que a la bossa de la cursa popular mancava el que ens comentes.

  Moltes gràcies per tot!

 • #3

  Gonzalo (domingo, 13 diciembre 2015 18:36)

  Otro año mas, gracias a la familia Moraño-Diaz.

 • #4

  daniel (lunes, 14 diciembre 2015 14:37)

  Felicitats, molt bona organització. Només dos coses, faltava música a la sortida per escalfar l'ambient i potser s'hauria de cuadrar mes les curses infantils amb les d'adults ja que alguns pares ens hem quedat sense veure als nostres fills ja que algunes curses per categories eren posteriors a la cursa popular. Pero un 10 !!