1ª caminada popular XXXVI Pujada a la Seu Vella

Us informem que per primer cop, en la història de la Pujada a la Seu Vella, està previst de fer una caminada, la qual farà el mateix recorregut, i sortirà 2 hores abans de l'inici de la cursa popular, amb un trajecte de 10 km. Així tothom, podrà gaudir de la cursa i del seu bonic recorregut. Estigueu atents a la nostra pàgina web o Facebook per a més informació.

Escribir comentario

Comentarios: 4
 • #1

  Laura (martes, 08 noviembre 2016 15:19)

  Hola, ens interessaria fer la caminata de 10 kms i alguns companys m'han preguntat si hi havia avituallaments i en que consistien més que res per saber si s'ha de portar esmorzar i líquid ja ens diràs gràcies!!

 • #2

  IsmaPujada (martes, 08 noviembre 2016 18:40)

  Hola Laura,

  Al quilòmetre 5 hi haurà un avituallament amb aigua, i a l'arribada de la cursa caldo, aigua, cocacola i fruita.

  Salut!

 • #3

  Joan (lunes, 12 diciembre 2016 20:04)

  Un nyap de caminada . No hi va haber cap avituallament a cap km. NO hi havia lloc per aparcar els cotxes. La Urbana els retirava del carrer de baix. No hi havia senyalitzats els punts kilometrics. I al arribar una trista poma, mig gotet de caldo i cocacola: una barreja explosiva. Ah lo bo era la parada de venda de minibocates. Tot plegat molt trist.

 • #4

  IsmaPujada (lunes, 12 diciembre 2016 21:31)

  Hola Joan, a l'apartat de "com arribar" i també al recordatori que vam anunciar a tots els participants, indiquem que l'accés a partir del carrer san Martí era inaccessible per a tota persona que vingués amb el seu vehicle, per tant, la guàrdia urbana va fer la seva feina d'actuar correctament, a més d'haver agents per la zona alertant als vehicles que accedien i era per on passava la cursa. Al km5, tens raó, ho vam cambiar ja que no ho vam considerar de ficar-la tan aviat, generalment es fica a partir del km 10, lamentem l'error i ho tindrem en compte per a què no torni a passar.

  Sobre els punts quilomètrics, el pròxim any procurarem que quedin ben marcats.

  Al mateix punt de venda de mini bocates, també havia productes gratuïts que tot participant podia agafar de menjar, a part de la bossa que tot participant tenia.

  Esperem que tornis a confiar l'any vinen, i estem segurs que ho solventarem.

  Salutacions i gràcies