Sorteig 3 polseres Silincode SOS

Els dispositius SOS permeten que en cas d'emergència qualsevol persona pugui accedir a la teva informació escanejant el codi QR del teu producte.

Aquest producte és útil per a qualsevol usuari, ja que en cas d'accident, desorientació o pèrdua de consciència, tant els serveis d'emergència com les persones de la teva al voltant podran accedir a la teva informació vital de manera ràpida evitant incidents i guanyant temps d'assistència. + Info: http://www.silincode.es

 

Si vols participar en una de les 3 polseres que sortegem, tan sols has de compartir aquesta publicació al teu mur de Facebook a través del nostre anunci de Facebook aquí , i estar inscrit a la 1a caminada Pujada a la Seu Vella, o bé a la  XXXVI Pujada a la Seu Vella.

 

El sorteig es farà el dia 30 de Novembre 2016.


Escribir comentario

Comentarios: 1