Sorteig lot de 3 ampolles de vi per cortesia del monestir de les avellanes

 

 

 

El Monestir de les Avellanes, Fidel amb la Pujada a la Seu Vella, ens fa arribar aquest lot de 3 ampolles de vi, negre, rosat i blanc.

 

Des de ben antic al Monestir de les Avellanes s'hi ha cultivat la vinya, amb la qual es produïa el vi dels canonges. L'any 1910, en arribar els maristes, es trobaren les antigues vinyes i la bodega dels canonges. Des d'aquella data els germans maristes del Monestir de les Avellanes han continuat amb el conreu de la vinya de les Avellanes.

 

El fruit dels ceps d'aquesta vinya és el vi del Monestir de les Avellanes. Un vi sorgit d’unes vinyes cultivades en les terres aspres del Montsec, del qual se n’ofereix les següents varietats (D.O. Costers del Segre)

 

Si et vols fer amb aquest lot tan sols has d’estar inscrit tant a la cursa o a la caminada, i enviar-nos les teves dades a l'apartat "sorteig" i entraràs al sorteig d’aquest fantàstic lot de vins per cortesia del Monestir de les Avellanes. Tens temps fins diumenge!

 

En el Monestir hi pots trobar: 

 

* Comunitats de germans maristes

 

Són un Institut religiós fundat el 1817 per Sant Marcel·lí Champagnat, sacerdot francès. La missió d’aquests religiosos és l’educació cristiana dels nens i joves.

 

* Casa d’Espiritualitat

 

Que ofereix acollida per aquelles persones o petits grups amb interès de fer una estada espiritual en un sentit ampli, tot participant de la vida de la comunitat.

 

* Hostatgeria Monàstica

 

Amb 37 habitacions dobles amb vistes exteriors, que ofereix allotjament als visitants que volen fer estada en el Monestir.

 

* Restaurant El Claustre

 

Obert a tothom, ofereix menú diari i de cap de setmana a més del servei a la carta.

 

* Centre de reunions del Montsec

 

El Monestir ofereix a empreses, institucions, grups de persones, etc..., tot un conjunt de sales on poder realitzar reunions, cursos, conferències, etc.

 

* Arxius i biblioteca

 

Està format per l’arxiu històric dels maristes de Catalunya, l’arxiu Gavín  i un servei de biblioteca.

 

* Casa de colònies Els Quatre Vents

 

Un espai per l’oci per a  grups, que permet el contacte amb la natura que ofereix l’entorn del Monestir.

 

 

Comentarios: 0 (Discusión cerrada)
    Todavía no hay comentarios.