Ampolla d'oli verge extra amb la teva inscripció

 

 

Dintre dels obsequis que oferim a la bossa del corredor, trobaràs aquesta ampolla d'oli Verge Extra d'Arbequina de Baró de Maials, per a tots els participants inscrits tant a la Pujada com a la Caminada.

 

Reconegut per la DOP Les Garrigues i amb la garantia del segell europeu de Denominació d'Origen Protegida, és un oli de reconegut prestigi i qualitat garantida elaborat única i exclusivament amb oliva arbequina.

 

 

 

 

PER QUÈ TRIAR UN VERGE EXTRA?

L'oli d'oliva verge és el "suc" de l'oliva; a diferència dels refinats, és l'únic oli comestible que s'elabora de forma completament NATURAL. No té colorants ni conservants artificials.

Els olis i greixos desenvolupen una funció primordial en l'alimentació. Entre els olis d'oliva verges destaca el VERGE EXTRA, que ens ofereix una gamma d'aromes i sabors que no posseeixen els olis sotmesos a barreges, refinaments o processos correctius. Baró de Maials pertany a aquest tipus.

 

A la cuina i a la taula, l'oli d'oliva verge extra Baró de Maials és molt apreciat per cuiners i gastrònoms per les seves excel·lents qualitats:

- La presència de clorofil·la facilita la seva absorció.

- Afavoreix la digestió.

- Disminueix la concentració de colesterol.

- Beneficia el creixement dels ossos.

- Ajuda a les funcions del cervell i del sistema nerviós.

- Conté diverses vitamines.

- En pediatria és l'oli més recomanat en l'alimentació infantil.

Escribir comentario

Comentarios: 0