· 

Comunicat Pujada a la Seu Vella

Comunicat Pujada a la Seu Vella

 

Us informem que hem pres la difícil decisió d'anul·lar la 40a Pujada a la Seu Vella. Després d'haver elaborat un llarg pla de contingències per tal de poder celebrar-la, i després de veure com la pandèmia segueix molt a prop de nosaltres, hem hagut de prendre una de les millors decisions. Per nosaltres és una tristor d'haver-la anul·lat, però creiem que és la decisió més encertada per tal de fer front a la pandèmia de la Covid-19.

La responsabilitat i el sentit comú són la nostra millor contribució a frenar l'escalada de contagis. Aquest any celebraríem els 40 anys, però estem segurs que la podrem gaudir més endavant i amb moltes més ganes, la Pujada a la Seu Vella, una de les teves curses amb més història de la ciutat de Lleida.

 

Desitgem que tots i totes estigueu bé i que podeu gaudir-la l'any vinent.


Volem agrair a tots i totes per fer-nos costat cada any i estem segurs que junts farem la força per arribar a meta i guanyar aquesta batalla.

 

 

Joan Moraño

President Club Esportiu Seu Vella

Escribir comentario

Comentarios: 0