· 

S'ajornen les competicions esportives a Catalunya durant 15 dies

Les noves mesures per combatre la pandèmia impliquen una reducció al màxim de l'activitat que pugui portar a l'expansió del coronavirus. El món de l'esport és un dels sectors afectats, ja que s'ha decretat la suspensió de les competicions esportives a Catalunya, amb l'excepció de les competicions professionals que siguin d'abast estatal o internacional. 

 

A més també es suspenen:

 

Les activitats esportives (amb l'excepció de les competicions oficials d'àmbit estatal, internacional i professionals, que s'han de celebrar sempre sense assistència de públic).

Els entrenaments (que no siguin professionals).

 

Així mateix, la mesura de restriccions inclou també el tancament durant la pròxima quinzena de les instal·lacions esportives, excepte aquelles que s'hagin de fer servir per les competicions professionals permeses. 

 

Sí estan permeses les activitats esportives individuals als municipis que facin frontera amb el propi de residència.

 

Serà, doncs, l'esport amateur o de base el que quedarà afectat per aquesta disminució de l'activitat.

 

"Cop mortal" per a l'esport

 

El president de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), Gerard Esteva, ha lamentat en una entrevista al programa "Catalunya migdia", de Catalunya Ràdio, les últimes restriccions que afecten plenament les entitats esportives, i ha qualificat de "cop mortal" per a l'esport català la decisió del govern de la Generalitat.

 

Font: ccma

Escribir comentario

Comentarios: 0