· 

I Marató Lleida 2022

Català

 

La MARATÓ DE LLEIDA vol ser una prova multitudinària, amb participants d’arreu dels TERRITORIS de CATALUNYA i de la resta del món, disposa a viure una gran experiència i, al temps, gaudir d’una de les Maratons urbanes/rurals més EXCLUSIVES de les que s’organitzen a CATALUNYA.

 

Després d’un any de treball, la Marató de Lleida vol oferir als participants una experiència màgica amb el paisatge urbà de Lleida i els voltants rurals com a grans protagonistes, passant pels termes dels pobles de Torre-Serona, Benavent de Segrià i Vilanova de Segrià, tenint sempre present la majestuositat de la silueta de la Seu Vella.

 

Perquè si una Marató és una cursa molt especial, ho és gràcies a la ciutat que l’acull, al seu esperit obert, identificable a l’instant i una gastronomia admirada a tot el món, com és la ciutat de Lleida.

 

Un esdeveniment que té com a principal objectiu convertir el participant en el seu protagonista principal. Un viatge únic que comença en el moment de realitzar la inscripció i que acaba en travessar la línia d’arribada de la Marató de Lleida al Parc dels Camps Elisis. Des del participant més gran fins al més jove, del Popular al Federat, o de qui ho fa en  cadira de rodes, sentiran l’esforç del guanyador. Cadascun dels participants, juntament amb els voluntaris i voluntàries, grups d’animació, serveis mèdics, fisioterapeutes i ciutadans, fareu possible que, entre tots, fem de la Marató de Lleida una experiència inimaginable de com pot conjuntar l’entorn urbà amb  l’entorn rural.

 

Una Marató implica entrenament, disciplina, esforç, renúncies, però la recompensa d’ACABAR-LA  supera amb escreix el patiment.

 

S'organitza amb circuit de Marató, circuit de 10k, curses infantils i caminada.

 

Anota la data: 30 octubre 2022

Inscripcions 

 

Si vols ser partícip d'aquest esdeveniment, et deixem l'enllaç per a més informació:

 

https://maratolleida.org/

 

Castellano:

 

LA MARATÓN DE LLEIDA quiere ser una prueba multitudinaria, con participantes de todo los TERRITORIOS de CATALUÑA y del resto del mundo, dispone a vivir una gran experiencia y, en el tiempo, disfrutar de una de los Maratones urbanos/rurales más EXCLUSIVAS de las que se organizan en CATALUÑA.

 

Después de un año de trabajo, el Maratón de Lleida quiere ofrecer a los participantes una experiencia mágica con el paisaje urbano de Lleida y los alrededores rurales como grandes protagonistas, pasando por los términos de los pueblos de Torre-serona, Benavent de Segrià y Vilanova de Segrià, teniendo siempre presente la majestuosidad de la silueta de la Seu Vella.

 

Porque si un Maratón es una carrera muy especial, lo es gracias a la ciudad que lo acoge, a su espíritu abierto, identificable al instante y una gastronomía admirada en todo el mundo, como es la ciudad de Lleida.

 

Un acontecimiento que tiene como principal objetivo convertir el participante en su protagonista principal. Un viaje único que empieza en el momento de realizar la inscripción y que acaba al atravesar la línea de llegada de la Maratón de Lleida al Parque de los Camps Elisis. Desde el participante más grande hasta el más joven, del Popular al Federado, o de quien lo hace en silla de ruedas, sentirán el esfuerzo del ganador. Cada uno de los participantes, junto con los voluntarios y voluntarias, grupos de animación, servicios médicos, fisioterapeutas y ciudadanos, haréis posible que, entre todos, la Maratón de Lleida una experiencia inimaginable de cómo puede conjuntar el entorno urbano con el entorno rural.

 

Un Maratón implica entrenamiento, disciplina, esfuerzo, renuncias, pero la recompensa de ACABARLA supera con creces el sufrimiento.

 

Anota la fecha: 30 octubre 2022

Inscripciones

 

Si quieres ser partícipe de este acontecimiento, te dejamos el enlace para mayor información:

 

https://maratolleida.org/

Escribir comentario

Comentarios: 0