Informació XXXII Pujada i recollida dorsals

INFORMACIÓ: Us recordem que la entrega dels dorsals a tots els participants que vulguin tindre’l abans de la cursa; es farà el dissabte dia 15 de desembre 10:00h a 13h y de 17h a 19:00h en el Gimnàs Trévol situat al costat de la Llotja de Lleida en la Av. Tortosa 84 Tlf.   973106885. Es indispensable ensenyar el DNI per fer les comprovacions i entrega del dorsal i rellotge. Si voleu agafar el dorsal d’un company, teniu que portar la fotocopia del seu DNI firmada. Si preferiu i no podeu vindre el dissabte, podeu fer-ho el dia de la cursa una hora abans al stand que tindrem muntat a la plaça de la sardana.

 

Dir-vos també, que els que veniu amb cotxe, a partir de les 8.00h del dia de la cursa no es podrà estacionar els vehicles en tot el perímetre de La Seu Vella.

 

Si voleu ser voluntari de la pujada fiqueu-vos en contacte en aquest apartat i us informarem del que podeu participar: Voluntaris


 ltres per tal que els pugueu derivar al punt del recorregut que l'organització determini per tal de garantir la seguretat dels corredors.

 

Recordar-vos que durant la cursa hi haurà globus orientatius de 40-45-50-55', i un avituallament als km 4 aprox..

 

Els que veniu amb bossa, hi haurà una zona habilitada on la podreu guardar per posteriorment una vegada finalitzada la prova recollir-la.

 

A l'arribada a la meta els que teniu el xip llogat, l'haureu de retornar als membres de la organització i se us donarà la bossa. Es indispensable ensenyar el dorsal per a la entrega de l'esmentada.

Una vegada finalitzada la prova haurà sortejos a tots els participants de la Pujada.

 

Els corredors que es vulguin dutxar després de la cursa, tenen servei de dutxes al gimnàs trèvol. Per a la utilització de les dutxes us haureu d'identificar com a participants de la pujada. Tlf. 973106885

 

Finalment tots els membres de la organització volem agrair-vos l’èxit de participació que hem tingut aquest any i us desitgem una bona cursa. Als que no heu pogut vindre, us animem que us apunteu l’any vinent amb temps. La nostra Seu Vella es mereix aquest regal de nadal de cada any tenint-vos a tots/es!! Salut i Km!!!

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Georgina (domingo, 16 diciembre 2012 17:07)

    Ha sigut una bona cursa, el recorregut força entretingut i lo millor de tot, ens ha acompanyat un esplèndit temps i amb bona temperatura. Ara bé, el que ja no m'ha semblat tan bé ha sigut que en qüestió de poca distància, ja no quedava aigua, penso que haurien de tenir més provissionament que participants, ja que, els que anavem més enrrere ens hem trobat amb aquesta situació, de manera, que alguns hem hagut d'agafar les botelles del terra.

    Fins la pròxima.