Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

 

 

Participa a la 42a Pujada

 

 

Sense Correr!

 

T'agradaria participar en la pròxima 43a Pujada a la Seu Vella que és celebrarà el pròxim 15 de desembre 2024 i viure-la de prop? Vols formar part d'una petita història amb nosaltres?💗

 

Cerquem voluntàries i voluntaris que ens ajudin a organitzar la cursa! 🙌


 

Sigues Voluntari/-aria

 

L'organització de la Pujada a la Seu Vella no seria possible sense la tasca fonamental d'una figura clau com tu. No cal tenir cap formació específica.

 

Per ser voluntari i voluntària s'ha d’haver complert 16 anys el dia de la celebració de la prova. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització paterna/materna o del/la tutor/a legal.

 


On estareu assignats i

 

assignades?

 

Estareu en llocs clau del recorregut guiant a l'atleta🏃‍♀️🏃‍♂️🏁, com punt d'avituallament, o bé ajudant a organitzar la cursa la mateixa setmana de la cursa.

A més, crearem un grup exclusiu de whatsapp per als voluntaris i voluntàries per anar-nos comunicant, abans i durant la cursa.

 

Pots vindre acompanyat al mateix punt on estareu assignats d'una amiga o amic que haurà de registrar-se al mateix formulari de dalt.

 


 Detalls d'agraiment

Com agraïment a la vostra tasca, us emportareu:

  • Bossa del participant amb productes Plusfresc.
  • Samarreta commemorativa dels 43 anys de la Pujada a la Seu Vella
  • Diploma commemoratiu
  • Sorteig especial entre els voluntaris i voluntàries de:     

         2 vals de 2*1 take away

       2 vals 2*1 en menú diari

  • Passar un diumenge festiu diferent col·laborant amb nosaltres!

 

 No t'ho pensis més, la vostra tasca es la més important a l'hora de poder organitzar i fer la cursa, t'hi esperem!🤗

 

FES-TE VOLUNTARI I VOLUNTÀRIA! 💪

De acuerdo con lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, y en la Ley 34/2002, le informamos de que los datos utilizados para el presente envío han sido recogidos directamente del interesado como consecuencia de la relación comercial existente establecida previamente entre las partes. Están incluidos en un fichero bajo la titularidad de Club Esportiu Seu Vella., con la finalidad de gestionar la actividad comercial / mercantil. Los interesados pueden ejercer sus derechos, en los términos legalmente previstos, dirigiéndose por cualquier medio, a Club Esportiu Seu Vella, a la dirección electrónica: pujadaseuvella@gmail.com