Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

 

 

Participa a la 42a Pujada

 

 

Sense Correr!

 

T'agradaria participar en la pròxima 42a Pujada a la Seu Vella que es celebrarà el pròxim 17 de desembre 2023 i viure-la d'aprop? Vols formar part d'una petita història amb nosaltres?💗

 

Cerquem voluntàries i voluntaris que ens ajudin a organitzar la cursa! 🙌


 

Sigues Voluntari/-aria

 

L'organització de la Pujada a la Seu Vella no seria possible sense la tasca fonamental d'una figura clau com tu. No cal tenir cap formació específica.

 

Per ser voluntari i voluntària s'ha d’haver complert 16 anys el dia de la celebració de la prova. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització paterna/materna o del/la tutor/a legal.

 


On estareu assignats i

 

assignades?

 

Estareu en llocs clau del recorregut guiant al corredor🏃‍♀️🏃‍♂️🏁, com punt d'avituallament, o bé ajudant a organitzar la cursa.

A més, crearem un grup exclusiu de whatsapp per als voluntaris i voluntàries per anar-nos comunicant, abans i durant la cursa.

 

L'horari normalment serà de 10 hores del matí fins la 13h00 aproximadament.

 

Pots vindre acompanyat al mateix punt on estareu assignats d'una amiga o amic que haurà de registrar-se al mateix formulari d'adalt.

 


 Detalls d'agraiment

Com agraïment a la vostra tasca, us emportareu:

  • Bossa del participant amb productes.
  • Samarreta conmemorativa dels 42 anys de la Pujada a la Seu Vella
  • Diploma de participació a la 42a Pujada.
  • Sorteig especial entre els voluntaris i voluntàries de:     

         2 vals de 2*1 take away

       2 vals 2*1 en menu diari

  • Passar un diumenge festiu diferent col·laborant amb nosaltres!

 

 No t'ho pensis més, la vostra tasca es la més important a l'hora de poder organitzar i fer la cursa, t'hi esperem!🤗

 

FES-TE VOLUNTARI/-ARIA! 💪

De acuerdo con lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, y en la Ley 34/2002, le informamos de que los datos utilizados para el presente envío han sido recogidos directamente del interesado como consecuencia de la relación comercial existente establecida previamente entre las partes. Están incluidos en un fichero bajo la titularidad de Club Esportiu Seu Vella., con la finalidad de gestionar la actividad comercial / mercantil. Los interesados pueden ejercer sus derechos, en los términos legalmente previstos, dirigiéndose por cualquier medio, a Club Esportiu Seu Vella, a la dirección electrónica: pujadaseuvella@gmail.com