Infusiones. Propiedades y beneficios
nutrició · 15. enero 2021
Las infusiones pueden ser una gran fuente de beneficios y son muy utilizadas para paliar diversas complicaciones orgánicas. Veremos los tipos de infusiones y las propiedades de cada una de ellas.

Vuit errors que comets quan surts a caminar per fer exercici
Consells · 13. enero 2021
Caminar és un exercici físic amb molts beneficis, senzill i efectiu. Quan sortim a caminar fem errors que cal evitar per no lesionar-nos i per tenir tots els avantatges de la pràctica

Nevada a a la Seu Vella
Noticies · 09. enero 2021
Al desembre del 2001, un dissabte com avui, es va posposar la Pujada a la Seu Vella a causa d'una gran nevada. Al gener vam poder celebrar-la, fent dues curses durant aquell any ( gener i desembre 2002). Avui hem volgut atansar-nos i recordar aquell dia pujant a la Seu Vella, però aquest cop, gaudint d'aquesta postal que ens ha regalat la nevada i ha vestit de blanc la Seu Vella.

Lamdassem acepta el reto de la San Silvestre Vallecana más exigente
Noticies · 27. diciembre 2020
La carrera se desarrollará en un circuito cerrado de 2,5 kilómetros

El deporte y sus beneficios en la salud física y mental y psicológica
Consells · 26. diciembre 2020
El ejercicio físico mejora la función mental, la autonomía, la memoria, la rapidez, la “imagen corporal” y la sensación de bienestar, se produce una estabilidad en la personalidad caracterizada por el optimismo, la euforia y la flexibilidad mental.

Bones Festes i Feliç any nou 2021
Consells · 21. diciembre 2020
El Club esportiu Seu Vella us desitja que tingueu unes bones festes, i esperem que l'any vinent, puguem tornar a veure'ns amb molta salut i més força que mai.

Adam Maijò y Anna Bové destacan como losmás rápidos en la carrera Jean Bouin más atípica
Noticies · 21. diciembre 2020
La cita se celebró en formato de milla sobre el tartán del Estadi Olímpic de Barcelona

FES EL TEU DONATIU per la Marató de TV3
Noticies · 20. diciembre 2020
Els fons recaptats en La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es destinen a impulsar la recerca, a sensibilitzar sobre les malalties tractades i a millorar la qualitat i esperança de vida de qui les pateix.


Noticies · 12. diciembre 2020
El Procicat ha aprovat avui aquesta mesura amb l’objectiu d’esponjar la concentració de persones en espais urbans i alhora facilitar l’accés a determinats serveis no presents en municipis petits durant el cap de setmana. Aquesta mesura es durà a terme a partir del proper divendres 18 de desembre, sis del matí, i sense data de finalització.

Mostrar más