· 

Consells per disminuir el dolor de cames abans de córrer

Quantes vegades haureu començat a córrer amb dolor al tren inferior?. Moltes, no?. Si teniu dolors musculars per culpa d'un entrenament intens anterior o per haver realitzat una altra activitat prèvia, podem realitzar algunes modificacions per disminuir el dolor de cames abans de córrer. Això si, si mentre realitzem el nostre escalfament, veiem que el dolor augmenta, no ho dubteu i descansar aquest dia. 

Realitza petits massatges en les teves cames abans de començar. Necessitem tenir la musculatura a una temperatura adequada en el moment que comencem la carrera. Realitzarem una sèrie de frecs superficials i ràpids augmentant la temperatura i fent arribar més sang a les nostres cames.

Realitza un escalfament més llarg. Necessitem augmentar la freqüència cardíaca, que el nostre torrent sanguini tancament l'aixeta a vísceres i comenci a bombar sang a les nostres cames. Per realitzar això, començarem caminant amb una marxa lleugera durant dos o tres minuts, seguirem amb un trot lent durant deu minuts i acabarem amb un trot més ràpid. Durant tot l'escalfament, hem de respirar de forma profunda.

Utilitza estiramients dinàmics. Una vegada que els músculs estan calents i dolguin menys, podem realitzar aquest tipus d'estiramients per acabar de preparar la musculatura de cara a l'entrenament. Fins i tot després d'aquests, podem realitzar una o dues sèries de 20 sentadilles sense pes.

Busca superfícies més toves i que ajudin a absorbir l'impacte muscular. Les nostres cames agrairan que realitzem l'escalfament sobre terra, herba, cinta de córrer o el·líptica.

Augmenta la teva cadència. Realitza la teva carrera amb més passos per minut(BPM). Si corres a 140BPM o 160BPM, prova d'anar a 180BPM o 190BPM. Notaràs com la teva musculatura no sofreix tant i el dolor desapareix.

 

Enllaç: Vitonica

Traducció: Ismael M.

Escribir comentario

Comentarios: 3
 • #1

  Lloyd Volk (viernes, 03 febrero 2017 07:44)


  The other day, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

 • #2

  Latricia Ayers (viernes, 03 febrero 2017 17:11)


  Very soon this website will be famous among all blog visitors, due to it's pleasant articles

 • #3

  Carry Tubb (viernes, 03 febrero 2017 17:47)


  What's up, all the time i used to check webpage posts here early in the break of day, since i enjoy to gain knowledge of more and more.