Sorteig de 2 memories USB

Una vegada finalitzada la XXXIII Pujada a la Seu Vella, procedim a l'últim sorteig per cortesia de www.regalateloquequieras.com Es sortejen 2 memories USB, un Català i un Pare Noel adient per aquestes dates.

 

Pregunta: Quin ha sigut el millor temps que es va fer tant home com dona desde el carrer cavallers fins l'arribada. Es sortejarà sol si s'ha ficat correctament el millor temps tant home com de la dona.

 

Respon correctament a la nostra pàgina del facebook i comparteix aquest estat… Es sortejarà entre els primers 50 participants que contestin correctament a la pregunta i ademés, hagin participat a la pujada a la Seu Vella (llistat inscrits). El sorteig el farem fins les 10:00h de demà 20/12/13.

 

Els guanyadors del sorteig podràn buscar el seu premi per Euroreclams

 

Resultat del sorteig:
La resposta era era 3'14 homes, 3'50 dones. Les guanyadores han sigut Sussi Monteagudo i la Isabel Sánchez Atienza enhorabona a totes dues! podeu pasar a recollir el vostre premi per EuroReclams

Comentarios: 0 (Discusión cerrada)
    Todavía no hay comentarios.