Obra d'art per a la Pujada a la Seu Vella

Foto. J. I. Rodríguez. Amics Seu Vella.
Foto. J. I. Rodríguez. Amics Seu Vella.

El pintor Josep Maria Batlle, membre de l'Associació Amics de la Seu Vella,  ha volgut afegir un atractiu més a la XXXIV Pujada a la Seu Vella, la clàssica cursa atlètica que cada any organitza  Joan Moraño, president del Club Esportiu Seu Vella, poc abans del Nadal. Enguany tots els inscrits a la prova, que s'efectuarà el proper diumenge dia 14, participaran en el sorteig que s'efectuarà el mateix dia 11 després de tancar la inscripció, del magnífic quadre del generós artista lleidatà. L'afortunat guanyador podrà recollir l'obra en la mateixa plaça de la Sardana un cop finalitzada la cursa. L'oli fou lliurat a l'organització  pel propi pintor el passat dia 3, vora el riu i amb la Seu Vella de fons, com no podia ser menys.

Escribir comentario

Comentarios: 0