Nota agraïment XXXIV Pujada Seu Vella

A totes i tots... MOLTÍSSIMES GRÀCIES per la vostra participació i el vostre interès en haver participat en la XXXIV edició de la Pujada a la Seu Vella.

 

Cada any tornarem a repetir el mateix, per nosaltres és un ORGULL i una gran ALEGRIA. Sentim i volem que la Pujada és i sigui " indispensable "  per a qualsevol corredor... No tenim paraules per agraïr-vos a tots i a totes el que sentim des de dintre per la vostra participació.


Agraïment a institucions, patrocinadors, col·laboradors, i una de molt especial als voluntaris que SÓN uns Cracks!

 

També volem agraïr a tota la gent que s'ha inscrit a la Pujada i han donat 1 euro per inscripció destinada per a la Marató de TV3 que aquest any ha sigut per les malalties del cor. Hem destinat 850 euros per la causa.

 

Que tingueu unes bones festes tots i totes i ens veiem a la propera XXXV Pujada a la Seu Vella!

Escribir comentario

Comentarios: 0