· 

Sis beneficis del plàtan

És una fruita destacada pel seu alt contingut de potassi, un mineral indispensable per evitar l'aparició d'enrampades enmig dels teus entrenaments. No obstant això,el plàtan té molts altres beneficis que promouen el bon funcionament de l'organisme. Assabenta't quins són:

• Menjar un plàtan abans de fer activitat física et brinda energia per als teus entrenaments i t'ajuda a mantenir els nivells de sucre en sang. En ser un aliment natural és de fàcil digestió.

• Són rics en antioxidants, proporcionant protecció contra els radicals lliures.

• És un dels aliments més rics en potassi. Aquest mineral és essencial per mantenir el funcionament cardíac adequat i regular la pressió arterial. D'altra banda, la falta d'aquest mineral genera l'aparició d'enrampades que són espasmes musculars involuntaris per falta d'hidratació, alimentació i absència de minerals essencials per al teu cos tals com el potassi.

• Menjar plàtans regularment et pot ajudar a prevenir les úlceres d'estómac. Els compostos d'aquesta fruita creen una barrera protectora més gruixuda en l'estómac contra l'àcid clorhídric.

• Pel seu alt contingut en fibra, agregant la ingesta de plàtans en la teva dieta pots ajudar a restaurar l'acció intestinal normal, superant el problema de restrenyiment sense recórrer a laxants.

• A més del potassi, són rics en vitamina B6, vitamina C, magnesi i manganès. També són font de vitamines del complex B i minerals com el iode, ferro, seleni i zinc.

Escribir comentario

Comentarios: 0