Vols col·laborar amb la cursa?

Si vols col·laborar en la propera XXXV Pujada a la Seu Vella, t'agrada l'atletisme o simplement, ets de Lleida i et ve de gust participar d'alguna manera, doncs només has de contactar-nos aquí o bé a pujadaseuvella@gmail.com o al telèfon 973 206 532 i et donarem més detalls.
Hi ha moltes formes de col·laborar, ho parlem i decidim quin és la que millor us ve:
Bàner en la pàgina web oficial.
Finançar els dorsals, apareixerà el teu logo.
Logo en els cartells i fullets.
Publicitat en la sortida i arribada.
I no només està l'opció econòmica, també pots col·laborar proporcionant descomptes, productes per a la borsa del corredor, premis per als guanyadors...
Recorda que la difusió de la carrera és àmplia: la pròpia web de l'esdeveniment, presència en xarxes socials (Twitter, Facebook), notes de premsa, cartells per la ciutat, fullets en les borses del corredor...
Salut i Km!

Escribir comentario

Comentarios: 0