Nota agraïment XXXVI Pujada a la Seu Vella i 1a caminada.

Un any mes, una pujada mes, un any mes que la Pujada a la Seu Vella segueix sent una cursa amb història per a la ciutat de Lleida.

 

Volem aprofitar aquestes línies per agrair-vos a tots i totes.. MOLTÍSSIMES GRÀCIES per la vostra participació i el vostre interès a haver participat en la XXXVI edició a la Pujada a la Seu Vella i 1a caminada. Una 1a caminada paral·lela a la històrica Pujada a la Seu Vella, que obre pas a seguir endavant i a seguir creixent, a seguir pujant, sigui com sigui a la nostra Seu Vella, ja que podem dir que ha tingut molt èxit l'acollida, i estem ben orgullosos de què així sigui.

 

No ens cansarem de repetir-ho cada any. Sentim i volem que la Pujada és i sigui " indispensable "  per a qualsevol corredor... no només de Lleida, sinó que també fora de la nostra terra. No tenim paraules per agrair-vos a tots i a totes el que sentim des de dintre per la vostra participació.

 

Agraïment a institucions, patrocinadors, col·laboradors, corredors, caminants, i una de molt especial als voluntaris i entre ells, menció especial al Club Trotallunàtics i Sicoris, sense tots ells la pujada no hauria set possible.

 

També volem agrair a tota la gent que s'ha inscrit a la Pujada, tant a la cursa popular, la caminada, i les curses infantils, i han donat 1 euro per inscripció destinada per a la Marató de TV3 que aquest any, ha estat destinada per la causa sobre l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Hem pujat el marcador i hem destinat 1000 euros per la causa. I tot gràcies a vosaltres.

 

Que tingueu unes bones festes tots i totes i ens veiem a la propera XXXVII Pujada a la Seu Vella i 2a caminada a la Seu Vella!

Escribir comentario

Comentarios: 0