XXXVII Pujada Seu Vella

 

Presentem el cartell oficial amb els nostres patrocinadors, que un any més col·laboren amb la Pujada a la Seu Vella. Estem molt agraïts de que hagin pogut comptar amb nosaltres i us animem a visita'ls,  ja que son una gran part important de la pujada per poder seguir endavant. 

 

Aprofitem per informar-vos que resten 17 dies per a la propera XXXVII Pujada a la Seu Vella i la 2a caminada a la Seu Vella. Un any més, volem seguir fent història, volem coronar i il·luminar la nostra Seu Vella gràcies a tots els corredors, caminants i públic en general. Volem que aquesta cursa sigui una de les referents per a Lleida, (a pesar del fred que sol haver-hi per aquestes dates), volem fer-vos entrar en calor i fer una crida a la gent de Lleida a sortir als carrers i animar amb la seva escalfor a tots els lleidatans/es.

Recordem que amb la vostra inscripció, col·laboreu amb la Marató de TV3, que aquest any la investigació està destinada a les Malalties infeccioses.

 

A més a més, els nostres companys del club Clos Pons Thai runners, fan una crida per a col·laborar amb la lluita contra el càncer de pròstata, és per això , que ens hi sumem i volem animar a la gent, tant homes com a dones, a deixar-se bigoti ( sigui natural, pintat, postís.. ) Es farà una fotografía 10' abans de començar la cursa al arc de sortida. A més a més, qui vulgui col·laborar d'alguna forma, hi haurà una carpa de Clos Pons Thai Runners on trobareu una guardiola de AEC pel càncer de próstata on podreu donar el vostre donatiu.

A més a més la cursa reparteix una sèrie de premis, obsequis i sortejos a tots els participants entre d'altres, així com a premis en metàl·lic:

Premi especial de 100 € al millor temps, des del començament del carrer Cavallers fins a l'arribada, a la plaça de la Sardana, tant a la categoria masculina com femenina. Per cortesia d'Intimate.

Premi de 100 € al primer guanyador i primera guanyadora de la cursa XXXVII Pujada a la Seu Vella.

Us podeu inscriure al següent enllaç:

Inscripcions Pujada Seu Vella i caminada.

Aprofitem per agrair una vegada mes a tots vosaltres per fer la Pujada a la Seu Vella un referent per al món de l'atletisme i per a Lleida, i poder així, seguir escrivint la nostra història.

Moltes gràcies!!

Imatge cedida de Clos Pons Thai Runners
Imatge cedida de Clos Pons Thai Runners

Escribir comentario

Comentarios: 2
 • #1

  Abel (jueves, 07 diciembre 2017 15:38)

  ...Col.laborar amb la lluita contra càncer de pròstata, queda millor així crec.

 • #2

  Ismael (jueves, 07 diciembre 2017 15:59)

  Bona tarda Abel,

  Gràcies per informar-nos. Tens raó. Faiga modificació.

  Salutacions i gràcies de nou!