Samarreta XXXVII Pujada Seu Vella

Volem presentar-vos la samarreta de la propera XXXVII Pujada a la Seu Vella. Un any més,  el pintor Josep M. Batlle ha sigut l'encarregat d'il·lustrar un dels elements més destacables i importants per a Lleida, com és els cabdills Indivil i Mandoni. També hem pensat bé el disseny, mantenint com darrers anys la part posterior amb l'edició de la Pujada. La part frontal amb el logo de la pujada a la part esquerra del pit i la data de l'edició. El color és tipus lila-morat. També hem apostat per un altre tipus de samarreta tècnica transpirable, millor i diferent de la que vam tindre durant els darrers 3 anys.

 

Vols tindre aquesta samarreta tan bonica?, la tenim tant per home com per a dona! Tan sols has d'apuntar-te a la propera edició a la Pujada a la Seu Vella, o a la 2a caminada Pujada a la Seu Vella aquí

 


Escribir comentario

Comentarios: 0