Recordatori participants XXXVII Pujada a la Seu Vella i 2ª Caminada

Recordem que l'últim dia per inscriure's és divendres dia 15 de desembre a les 16:00h. Més enllà d'aquest horari es pot fer la inscripció presencialment a la Joieria Rellotgeria Horti's del barri de Cappont, en horari de 17:00h a 20h, o bé, el dia 16 de desembre al pavelló municipal de Pardinyes, l'horari d'aquest, de 16 a 21h.

A partir del 15 de desembre a les 16:00h, els drets d'inscripció seran de 19 € pels corredors sense xip, i 17 € pels corredors amb xip. Pel que fa a la caminada, es mantenen les mateixes condicions descrites anteriorment. Els preus seran de 10€. 

El mateix dia de la prova també es pot fer la inscripció amb 2h d'antel·lació, sempre i quan no s'hagi establert el màxim de participants. La cursa popular començarà a les 11.30h i la caminada a les 9:00h.

 

La recollida dels dorsals així com la recollida de la polsera identificativa per els caminants, es podrà fer el dissabte dia 16 de desembre de 16:00h a 21:00h al pavelló municipal de Pardinyes, Tlf. 973 222457, situat davant de Rodi i al costat del gimnàs Trèvol, av. Tortosa s/n. És indispensable el lliurament del DNI per comprovar, o bé, si es vol recollir el dorsal d’un tercer, s'haurà de portar el comprovant del pagament de la persona inscrita i la fotocòpia del DNI degudament signada.

Si es vol fer canvi de dorsal, la persona que cedeix el dorsal haurà de ficar-se en contacte al correu electrònic info@iter5.cat / enric@iter5.cat , empresa que gestiona les inscripcions. L'atleta que cedeix el dorsal, haurà d'indicar les dades del substitut. El canvi de dorsal té una despesa de 2 € per gestió. També, es pot recollir el dorsal el mateix dia de la cursa 2 hores abans del començament d'aquesta. Al mateix temps de la recollida del dorsal es farà entrega del dorsal i d'una samarreta commemorativa. 

 

El xip de lloguer s’ha de tornar un cop s’hagi acabat la cursa. El no retorn del xip (en cas de lloguer), pot implicar la desqualificació automàtica i no entrar a la classificació, així com una penalització de 20€ al participant que no el torni.

 

Els participants que es vulguin dutxar, tenen a la seva disposició les dutxes del pavelló municipal de Pardinyes , situat davant de Rodi i al costat del gimnàs Trèvol, av. Tortosa s/n. L'horari serà de 13h a 15h del diumenge dia 17 de desembre.

 

Accés

L'accés amb cotxe al lloc de sortida de la cursa és inaccessible a partir del carrer "carrer Sant Martí" per tant, tot participant que vingui amb el seu vehicle, haurà de tenir en compte aquesta dada.

A la zona de la Seu Vella i podran accedir vehicles amb acreditació que hauran d’estacionar a la zona de terra abans de les 09:00h, hora de començament de la caminada, i no podrán baixar abans fins que no acabi la cursa.

Hi haurà dos persones d’organització a la porta del Lleons per separar amb tanques als corredors que ja han acabat dels corredors que pugen cap a meta, els que han acabat estan obligats a baixar per les escales igual que el públic.

 

Per a més informació, podeu accedir a l'apartat reglament .O bé, referent a la cursa es pot contactar al telèfon 973 20 65 32 en horari d'oficina, i al telèfon 683 377 732.

Comentarios: 0