Nota agraïment XXXVII Pujada a la Seu Vella i 2ª Caminada a la Seu Vella

 

Volem aprofitar aquestes línies per agrair-vos a tots i totes.. MOLTÍSSIMES GRÀCIES per la vostra participació i el vostre interès en haver participat en la XXXVII edició a la Pujada a la Seu Vella i 2a caminada. Una 2a caminada paral·lela a la històrica Pujada a la Seu Vella que dóna un segon pas a seguir endavant i a seguir creixent, a seguir pujant, sigui com sigui a la nostra Seu Vella. Veiem que respecte l'any passat ha tingut millor acollida i no podem demanar més, ja que estem ben orgullosos de què així sigui,  ja que intentem paset a paset anar millorant-la gràcies a les vostres crítiques constructives. Moltes gràcies!!

 

No ens cansarem de repetir-ho cada any i seguirem dient el mateix. Sentim i volem que la Pujada és i sigui " indispensable "  per a qualsevol corredor... no només per a Lleida, sinó que també fora de la nostra terra. No tenim paraules per agrair-vos a tots i a totes el que sentim des de dintre per la vostra participació.

 

Agraïment a institucions, patrocinadors, col·laboradors, corredors, caminants, i una de molt especial als voluntaris, sense tots vosaltres la pujada no hauria set possible.

 

També volem agrair a tota la gent que s'ha inscrit a la Pujada, tant a la cursa popular, la caminada, i les curses infantils, i han donat 1 euro per inscripció destinada per a la Marató de TV3 que aquest any, ha estat destinada per la causa sobre les malalties infeccioses. Aviat una vegada fet el recompte,  publicarem la recaptació. 

 

Moltes gràcies a tots/es per la vostra confiança , bones festes i fins l'any vinent!!


Escribir comentario

Comentarios: 0