Nexus - Sorteig 1 depilació laser aixelles

Nexus, líder en medicina estètica, col·laborador amb la Pujada, ens fa arribar per a tots els participants inscrits a la Pujada o a la Caminada, el sorteig d'un xec d'una sessió de depilació laser d'aixelles.

 

La depilació làser és la tecnologia mèdica que s'utilitza per eliminar el borrissol no desitjat a qualsevol zona del cos. Això s'aconsegueix mitjançant l'emissió d'un raig làser que inactiva el fol·licle pilos sense danyar la pell. D'aquesta manera, eliminem el borrissol i impedim que aquest torni a créixer. Clínica Nexus ha estat i és la pionera a Espanya en Depilació Làser Mèdica. Té més de 21 anys d'experiència en aquest camp, milers de tractaments finalitzats amb èxit i milers en curs. Això permet que el seu personal sigui el més experimentat i, per tant, és una garantia per evitar els riscos de la utilització d'aquesta nova tecnologia per mans inexpertes. En Clínica Nexus solament utilitzem els equips que ha aprovat la FDA americana com d'efecte permanent, aquests els tenim tots, i en les seves últimes versions “més eficaces i menys dolorosos”, que ens permet personalitzar al màxim el tractament i obtenir els millors resultats en menys sessions.

 

 

A més a més, podeu trobar molts més tractaments a la vostra disposició. Us convidem que entreu al següent enllaç per a més informació:

 

WebG Nexus

 

Si vols participar, envia'ns les teves dades a l'apartat de la nostra pàgina web:

 

Sorteig Nexus o bé fent click aquí

Escribir comentario

Comentarios: 0