· 

CONFINARUN PROPOSA PER DIUMENGE VINENT SENSE SORTIR DE CASA UNA CURSA 100% SOLIDÀRIA A BENEFICI DE L’IRB LLEIDA

El proper diumenge 5 d'abril es durà a terme la 1a edició del ConFinaRun, una cursa indoor (#jocorroacasa) que és una iniciativa conjunta de Feetback, l’AA Xafatolls i Iter5 i que té caràcter 100% solidari, atès que tots els diners recaptats aniran destinats a IRB Lleida (Institut de Recerca Biomèdica) en la investigació del COVID-19.

La jornada proposa recórrer corrent o caminant en família una distància de 5 kilòmetres o una milla (1.609 metres), amb vàries categories (cinta, escales, passadís, balcó, jardí,...). L’activitat es podrà realitzar des de les 10.00 fins a les 21.00 hores, tot plegat amb la finalitat de recuperar les emocions d'un diumenge matí qualsevol amb les curses de la Lliga de Ponent, només que amb la particularitat de fer-ho des de casa. 

L’activitat també vol, al marge de passar una bona estona corrent o caminant , donar suport i agrair a tots aquells serveis de primera necessitat que continuen treballant, a més, com ha quedat dit, de fer una acció solidària amb l’IRB Lleida.

A més, entre tot els participants se sortejaran 20 inscripcions de curses que han volgut col·laborar amb la iniciativa, que són la Cursa de la Diada de Térmens, Mitja Marató de Mollerussa, Mitja Marató de Balaguer, Mitja Marató de Tàrrega, Cursa Bombers Lleida, Cursa de l’Indiot de Mollerussa, Cursa del Dúgol d’Algerri, Cursa de Sant Blai, Cursa Sant Miquel, Volta al Pantà d’Utxesa, Cursa de l’Oli de les Borges, Cursa del Sant Crist de Balaguer, Cursa de la Barca, Cursa Embarrocat d’Aitona, Cursa Nectarina Atlètica, 1km Challenge, Ponle Freno Badalona Sansi, Cursa de la Tardor d’Altafulla, Trail Guara, Marxa de la Tardor del Baix Set i Trail Montroig Speed. No cal dir que la iniciativa és oberta a altres curses que s’hi vulguin afegir.

Les inscripcions, 100% solidàries, es poden formalitzar AQUÍ. Els participants podran enviar els seus resultats (captura rellotge GPS, Strava,...) a aquest ENLLAÇ i al mateix temps penjar-ho a les xarxes socials aportant vídeo o foto amb el hastag #confinarun. 

Podeu consultar el reglament en aquest LINK.

Escribir comentario

Comentarios: 0