· 

La Seu Vella de Lleida es proclama monument favorit de Catalunya

Amb el 64% dels vots del duel final entre el recinte modernista de Sant Pau i la catedral estrella dels lleidatans, la Seu Vella de Lleida ha aconseguit proclamar-se victoriosa de la primera edició televisiva del programa "Batalla monumental" en una final èpica amb un gran èxit de participació per part dels espectadors, que han efectuat 70.000 vots durant l'emissió del programa a TV3.

 

"Voldria que aquest guardó s'instal·lés al nostre castell", ha dit Mari Pau Huguet en rebre el guardó que acredita la Seu Vella de Lleida com el monument favorit dels catalans. "Gràcies a tots, als que sou de Lleida i als que no i també heu votat pel nostre castell. El que més m'agradaria és que poguéssiu venir-lo a conèixer, perquè us agradaria encara molt més del que s'ha explicat en aquest programa. Felicitats a tots perquè Catalunya és monumental", ha conclòs la popular presentadora de televisió.

 

El programa, que ha escollit els sis finalistes setmana rere setmana amb els vots de l'audiència, ha aconseguit un gran èxit de participació des de l'estrena. Pel que fa a l'audiència per televisió, 1.338.000 espectadors han vist en algun moment el programa, que ha obtingut una mitjana de 229.000 espectadors i un 10% de quota de pantalla. La gran final, va liderar l'emissió amb 328.000 espectadors i una quota del 13%. "Batalla monumental" també ha obtingut una bona valoració qualitativa, amb un 8,4, segons el panel de GfK.

 

Durant les sis setmanes d'emissió, s'han superat les 150.000 votacions per part dels espectadors, que, sumades a les 70.000 votacions de "La batalla final", converteixen aquesta acció de participació digital en una de les que ha tingut més èxit de TV3. A més, en poc més de dos mesos d'emissió, 45.000 seguidors s'han sumat a les xarxes socials del programa: @BatallaTV3 a Instagram, Facebook i Twitter.

 

Més Info: https://www.ccma.cat/

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0