· 

km contra el càncer infantil

El  dia 3 de maig va començar "km contra el càncer infantil", una cursa virtual, oberta fins al 23 de maig i en la qual es podrà triar distància (5K o 10K) i modalitat (corrent, caminant o en bicicleta). El format virtual a més, et permet realitzar-la des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, fomentant així la pràctica de l'activitat física en família o amb amics.

"Km contra el càncer infantil" també pretén sensibilitzar i donar a conèixer la necessitat de dedicar més recursos a la recerca en aquest àmbit.

El càncer pediàtric és considerat una malaltia minoritària, amb una proporció d'1 cas en nens per cada 200 adults i per aquesta raó la majoria dels recursos públics i privats se centren en el càncer adult.

Tots els beneficis de la campanya es destinaran a l'Equip de Recerca Traslacional de Càncer Infantil de l'VHIR d'l'Hospital Vall d'Hebron.

El principal impulsor d'aquesta iniciativa és el Pau Odina, un nen de 13 anys, a què al novembre de 2019 li van diagnosticar un osteosarcoma. Després de més d'un any de tractament, ha arribat el moment de donar a conèixer aquesta realitat, que mai penses que et passarà a tu, i sobretot de donar les gràcies a totes aquelles persones que l'han acompanyat en aquest procés.

 

Web de el projecte: i inscripcions: www.kmcontraelcancerinfantil.org

 

Instagram: @kmcontraelcancerinfantil

 

Twitter: @sumakmconpau

 

Contacte: info@kmcontraelcancerinfantil.org

 

A BENEFICI DE

 

Escribir comentario

Comentarios: 0