Noticies

Noticies · 11. septiembre 2020
La Lliga Ponent s’ha reprès aquest divendres després de mig any d’aturada, tot just el temps que ha passat des que el passat 8 de març es va disputar l’última prova. Ho ha fet amb la celebració de la 34a edició de la Cursa de la Diada de Térmens, organitzada per l’ACUDIT (Amics de la Cursa de la Diada de Térmens i l’Ajuntament de la població. Xavi Tomasa i Rosamari Carulla han estat els vencedors d’avui. Es podria dir que han estat els primers guanyadors de la ‘nova...
Noticies · 09. septiembre 2020
Las salidas se darán de forma escalonada

Noticies · 16. agosto 2020
El club Esportiu Seu Vella es suma a les mostres de còndol del nostre amic "Nando"
Noticies · 11. agosto 2020
Bruno Dominix Hortelano Roig es un atleta español especializado en carreras de velocidad. Es el actual plusmarquista nacional de 100 metros, 200 metros, 400 metros y del relevo 4 × 100. En el Campeonato Europeo de Atletismo de 2016 se proclamó campeón en la distancia de 200 metros.

Noticies · 12. junio 2020
El document té en compte mesures com ara la desinfecció de xips i les sortides per calaixos o esglaonades, a més de la no impressió de les classificacions per evitar aglomeracions. També es proposa avançar el tancament de les inscripcions per facilitar tota la logística prèvia a les curses, com l’entrega de dorsals, que comptarà amb més punts de recollida.
Noticies · 25. abril 2020
Pedro Sánchez ho ha anunciat aquest dissabte, si es manté una “evolució favorable” de la pandèmia

Noticies · 22. abril 2020
LA #CONFINAKIDS, NOVA PROPOSTA ESPORTIVA I 100% SOLIDÀRIA D’ITER5 ADREÇADA ALS MÉS PETITS I AMB CÀRITAS LLEIDA COM A BENEFICIARI.
Noticies · 21. abril 2020
El Secretari General de l’Esport, a través de la Secretaria, ha diseñado un plan de choque que dispone de varias fases y que explica en esta entrevista.

Noticies · 03. abril 2020
Feetback, l’AA Xafatolls i Iter5 col·laboren en l’organització d’una iniciativa que proposa recórrer 5 kilòmetres o una milla. Entre tots els inscrits se sortejaran 20 inscripcions per a curses que han volgut col·laborar amb la iniciativa.
Noticies · 30. enero 2020
Diumenge 15 de desembre, tots vosaltres vau ser els protagonistes d’un moviment humà excepcional, traduït en festa solidària arreu de Catalunya i en un marcador de 9,4 milions per a la sensibilització social i la recerca biomèdica de les malalties minoritàries.

Mostrar más