Noticies

Las pistas de Les Basses volverán a acoger un Campeonato de España 25 años después

La Seu Vella de Lleida es proclama monument favorit de Catalunya
Noticies · 01. marzo 2021
L'audiència de "Batalla monumental" ha decidit en directe que la Seu Vella de Lleida és el monument favorit dels catalans i catalanes, durant la final que TV3 ha emès des del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). Amb un 64% en el cara a cara dels dos darrers candidats, ha guanyat la batalla final en què competien els sis finalistes del programa, que han rebut més de 70.000 vots emesos

Nevada a a la Seu Vella
Noticies · 09. enero 2021
Al desembre del 2001, un dissabte com avui, es va posposar la Pujada a la Seu Vella a causa d'una gran nevada. Al gener vam poder celebrar-la, fent dues curses durant aquell any ( gener i desembre 2002). Avui hem volgut atansar-nos i recordar aquell dia pujant a la Seu Vella, però aquest cop, gaudint d'aquesta postal que ens ha regalat la nevada i ha vestit de blanc la Seu Vella.

Lamdassem acepta el reto de la San Silvestre Vallecana más exigente
Noticies · 27. diciembre 2020
La carrera se desarrollará en un circuito cerrado de 2,5 kilómetros

Adam Maijò y Anna Bové destacan como losmás rápidos en la carrera Jean Bouin más atípica
Noticies · 21. diciembre 2020
La cita se celebró en formato de milla sobre el tartán del Estadi Olímpic de Barcelona

FES EL TEU DONATIU per la Marató de TV3
Noticies · 20. diciembre 2020
Els fons recaptats en La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es destinen a impulsar la recerca, a sensibilitzar sobre les malalties tractades i a millorar la qualitat i esperança de vida de qui les pateix.


Noticies · 12. diciembre 2020
El Procicat ha aprovat avui aquesta mesura amb l’objectiu d’esponjar la concentració de persones en espais urbans i alhora facilitar l’accés a determinats serveis no presents en municipis petits durant el cap de setmana. Aquesta mesura es durà a terme a partir del proper divendres 18 de desembre, sis del matí, i sense data de finalització.

Noticies · 06. diciembre 2020
Valencia ha vivido el mejor medio maraton dela historia. El keniano Kibiwott Kandie ha pulverizado el récord del mundo de medio maratón con un registro de 57:32 en una espectacular carrera do nde los cuatro primeros clasificados han bajado de los 58 minutos.

Noticies · 17. noviembre 2020
Kílian Jornet Burgada es un deportista español que compite en esquí de montaña, carrera de montaña y carrera de senderos.

Mostrar más