Consells

Consells · 01. noviembre 2020
Existen suficientes evidencias científicas que demuestran que una vida activa físicamente puede proteger, fundamentalmente, frente al cáncer de colon y de mama. Además, la actividad física regular contribuye a mantener el peso en los límites adecuados.

Consells · 22. octubre 2020
Algunes d'aquestes propostes de l'OMS poden ajudar-nos a l'hora de reflexionar sobre quant i de quina manera ens cuidem

Consells · 19. octubre 2020
Los estudios científicos indican que el running es más efectivo en su prevención y supervivencia

Consells · 01. mayo 2020
Te damos las claves que te interesa seguir para hacer un retorno a los entrenamientos seguro, y cómo tienes que entrenar durante estos primeros días de vuelta a la normalidad del entreno.

Consells · 29. abril 2020
Us deixem un Tour en vista d'ocell per a què aquest confinament poder veure la ciutat de Lleida sense sortir de casa.

Consells · 28. abril 2020
Volem compartir amb vosaltres una sèrie d'exercicis senzills que us poden ser d'ajuda. Podeu descarregar-los en format PDF.

Consells · 27. abril 2020
Amb el títol “Tens 15 minuts per a tu?”, es tracta de tres sessions diferents d’entrenaments en vídeos accessibles als canals de YouTube de la Diputació i d’INEF Catalunya, el Canal Salut de la Generalitat, les sales d’espera dels CAP i els centres hospitalaris de tot Catalunya

Consells · 24. abril 2020
Una recerca recent troba a, fins i tot a aïllament i a casa, la realització regular d'esport pot tenir un paper important a l'hora de mantenir el nostre sistema immunològic saludable.

Consells · 13. abril 2020
Les xarxes es converteixen aquests dies en gimnasos online amb un munt de possibilitats i classes. Us passem algunes propostes, entre ells, alguns gimnasos de Lleida.

Consells · 15. enero 2020
L'atletisme és molt més que córrer. No obstant això, això és només una part del que hem de conèixer abans de practicar atletisme

Mostrar más