Consells

Moure't més mai ha estat tan senzill:  introdueix aquestes sis estratègies en el teu dia a dia i augmentaràs la teva activitat física sense adonar-te
Consells · 01 febrero 2023
Quants passos dones al dia? Quant temps estàs en moviment? Com a tots, segur que et dona mandra pensar que has de treure una hora o més per a entrenar, però pots dividir-ho en petits blocs i fer-ho d'aquesta manera.

8 consells de primers auxilis i seguretat que tot corredor ha de conèixer
Consells · 24 enero 2023
Des de tallades i raspes a deshidratació, qualsevol contratemps mèdic pot ocórrer, així que segueix aquests consells de professionals per a saber com tractar-los.

Trucs per Cremar Més Calories quan Corres
Consells · 18 enero 2023
Si em pregunten quina és una de les claus per a ser un corredor més eficient la resposta és sense dubtar-lo estar en forma.

L'envelliment és inevitable, però l'exercici físic frena els efectes secundaris de l'edat avançada
Consells · 16 enero 2023
Naixem, envellim i morim. No hi ha dubte en això, però sí que podem, almenys en part, frenar l'envelliment i els efectes secundaris que apareixen amb edats avançades. L'exercici físic és el millor protector per a això.

Cómo mejorar tu técnica de carrera
Consells · 28 noviembre 2022
Todos conocemos los conceptos básicos para correr: básicamente se trata de llevar un pie delante del otro y mantener un ritmo constante. Sin embargo, hay unos cuantos consejos que pueden ayudarnos a mejorar la técnica para que nuestra carrera sea lo más eficiente posible.

Seis consejos para completar una caminata sin poner en riesgo tu salud
Consells · 25 noviembre 2022
Se trata de un tipo de ejercicio beneficioso porque ayuda a quemar calorías, mejora la salud cardiovascular y respiratoria, la calidad del sueño y el estado de ánimo

Corre siempre bien hidratado
Consells · 18 noviembre 2022
Los días antes de la carrera es importante beber bastante líquido para estar bien hidratado. Os dejamos unos consejos que os ayudarán en vuestra carrera.

Plan de entrenamiento de 10 Km para principiantes
Consells · 02 noviembre 2022
Si estás pensando en completar una carrera de 10K, aunque sean pocos kilómetros, esta mítica distancia necesita un plan de entrenamiento específico. He aquí las claves para triunfar.

Los beneficios en tu salud de la luz solar que quizás no conocías, más allá de la vitamina D
Consells · 30 octubre 2022
En este artículo hablaremos de los beneficios del sol que se han ido descubriendo a lo largo de los últimos años y que no sabías.

Como engañar a tus Hormonas para ser feliz
Consells · 17 octubre 2022
Uns consells que ens ajudarà a comprendre el nostre cos i com actua, donant-li certs estímuls sense que et costi res.

Mostrar más