Consells

Consells · 29. abril 2020
Us deixem un Tour en vista d'ocell per a què aquest confinament poder veure la ciutat de Lleida sense sortir de casa.
Consells · 28. abril 2020
Volem compartir amb vosaltres una sèrie d'exercicis senzills que us poden ser d'ajuda. Podeu descarregar-los en format PDF.

Consells · 27. abril 2020
Amb el títol “Tens 15 minuts per a tu?”, es tracta de tres sessions diferents d’entrenaments en vídeos accessibles als canals de YouTube de la Diputació i d’INEF Catalunya, el Canal Salut de la Generalitat, les sales d’espera dels CAP i els centres hospitalaris de tot Catalunya
Consells · 24. abril 2020
Una recerca recent troba a, fins i tot a aïllament i a casa, la realització regular d'esport pot tenir un paper important a l'hora de mantenir el nostre sistema immunològic saludable.

Consells · 13. abril 2020
Les xarxes es converteixen aquests dies en gimnasos online amb un munt de possibilitats i classes. Us passem algunes propostes, entre ells, alguns gimnasos de Lleida.
Consells · 15. enero 2020
L'atletisme és molt més que córrer. No obstant això, això és només una part del que hem de conèixer abans de practicar atletisme

Consells · 09. enero 2020
Marc Augé és un dels antropòlegs més importants de la nostra època, i ara ja amb 83 anys reflexiona en el seu llibre Les petites alegries sobre la felicitat, de com els petits moments quotidians ens produeixen instants de sobtada i inesperada felicitat.
Consells · 08. enero 2020
No és cap secret: córrer és bo per a la salut. Alguns estudis han demostrat que l'exercici pot allargar la teva vida diversos anys. Però, quins són exactament els beneficis del running per a la salut?

Consells · 06. enero 2020
Va arribar gener i amb el nou any també va arribar el moment de complir amb les promeses que van anar sorgint després de cada menjar o nit de festa durant l'època nadalenca.
Consells · 29. diciembre 2019
Ets dels quals se salta l'escalfament quan fa esport? Si és així, segur que aquest article suposarà un abans i un després en les teves rutines, perquè no hi ha res com un escalfament complet per a millorar el rendiment esportiu i evitar molèsties o lesions.

Mostrar más