Consells

Consells · 15. enero 2020
L'atletisme és molt més que córrer. No obstant això, això és només una part del que hem de conèixer abans de practicar atletisme

Consells · 09. enero 2020
Marc Augé és un dels antropòlegs més importants de la nostra època, i ara ja amb 83 anys reflexiona en el seu llibre Les petites alegries sobre la felicitat, de com els petits moments quotidians ens produeixen instants de sobtada i inesperada felicitat.

Consells · 08. enero 2020
No és cap secret: córrer és bo per a la salut. Alguns estudis han demostrat que l'exercici pot allargar la teva vida diversos anys. Però, quins són exactament els beneficis del running per a la salut?

Consells · 06. enero 2020
Va arribar gener i amb el nou any també va arribar el moment de complir amb les promeses que van anar sorgint després de cada menjar o nit de festa durant l'època nadalenca.

Consells · 29. diciembre 2019
Ets dels quals se salta l'escalfament quan fa esport? Si és així, segur que aquest article suposarà un abans i un després en les teves rutines, perquè no hi ha res com un escalfament complet per a millorar el rendiment esportiu i evitar molèsties o lesions.

Consells · 15. noviembre 2019
Cal aprendre a caminar si volem treure profit d'aquesta exercici natural. Aquí oferim 10 consells sobre el que has de PROCURAR en començar a caminar correctament.


Consells · 01. noviembre 2019
Realitzar una bona participació en una carrera depèn de molts factors. Avui parlarem dels que podem controlar, donant una sèrie de consells per a no arruïnar el dia de la carrera.

Consells · 26. octubre 2019
Descobreix les activitats per a fer exercici en el cap de setmana si no disposes de temps. Coneix els riscos de practicar esport només dos dies per setmana.

Consells · 24. octubre 2019
És un dels principis de l'entrenament: la variabilitat. Cal donar estímuls diferents al teu cos perquè continuï adaptant-se i no s'estanqui. Hem de trencar la rutina quan sortim a córrer.

Mostrar más