· 

Ayad Lamdassem 5è , és queda a un pas de la medalla als JJOO.

Volem felicitar a l'atleta lleidatà Ayad Lamdassem i al seu entrenador Antonio Canovas. Ayad Lamdassem va fer petjada a la 22a Pujada a la Seu Vella i aquest cop, ha fet un excel·lent paper a la marató dels JJOO i ens ha fet somiar amb una medalla olímpica de marató.

Ha entrat cinquè, amb un temps de 2h10.16. No gaire lluny del guanyador i favorit, Eliud Kipchoge (2h08.38).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Queremos felicitar al atleta leridano Ayad Lamdassem y a su entrenador Antonio Canovas. Ayad Lamdassem hizo huella en la 22.ª Subida en la Seu Vella y esta vez, ha hecho un excelente papel en la maratón de los JJ. OO y nos ha hecho soñar con una medalla olímpica de maratón.


Ha entrado quinto, con un tiempo de 2h10.16. No muy lejos del ganador y favorito, Eliud Kipchoge (2h08.38).

 

Escribir comentario

Comentarios: 0