· 

La Paeria reconeix l’atleta lleidatana Berta Segura per la plata a l’Europeu sub-20

L’Ajuntament de Lleida ha reconegut aquest dijous l’atleta lleidatana Berta Segura, per la medalla de plata aconseguida a l’Europeu sub-20 disputat aquest juliol a Tallinn. Segura es va penjar el metall en el relleu espanyol femení, a la categoria 4x400, amb la Carmen Avilés, la Bárbara Cosculluela i la Lucía Pinacchio, que van batre el rècord d’Espanya sub’20. El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor d’Esports, Ignasi Amor, ha presidit l’acte que s’ha fet a la Saló de Sessions, amb la presència de l’entrenador de la Berta, Iván Espílez; el president del Lleida Unió Atlètica, Sebas Vidal, club on entrena l’atleta, i els seus pares.

 

L’alcalde ha posat en valor el bon moment de l’atletisme lleidatà i de la dimensió esportiva en general de la ciutat de Lleida. Pueyo ha remarcat la trajectòria de Segura, qui amb disciplina i constància, ha aconseguit debutar internacionalment a l’Europeu pujant al podi. A més dels valors associats a l’esport, ha destacat la cooperació i el voluntariat de l’atleta. Pueyo ha recordat la importància que l’esport i els hàbits saludables tenen per a l’equip de govern, amb l’aposta per l’esport base i l’organització de campionats, com el d’atletisme sub-16 d’aquest juliol. També ha incidit en la reivindicació de l’esport femení per rebre un tracte igualitari. 

 

El regidor d’Esports ha ressaltat la “bona fornada que hi ha actualment d’atletes lleidatans” i ha la Paeria seguirà treballant conjuntament amb els clubs, recordant el campionat d’Espanya d’Atletisme sub-16 que Lleida ha acollit aquest estiu, amb la participació d’uns 650 esportistes. També ha reiterat el suport a l’esport femení. 

 

L’homenatjada ha agraït la recepció que se li ha fet a la Paeria i el suport que ha rebut en la seva trajectòria esportiva. Segura ha aprofitat per reclamar una pista coberta a la ciutat, que beneficiaria el conjunt d’atletes de la ciutat. 

 

A l’acte institucional, hi han assistit els tinents d’alcalde Jordina Freixanet i Paco Cerdà, i els regidors àngels Ribes, Jackson Quiñónez i Sergio González. 

 

Font Paeria Ajuntament de Lleida

Escribir comentario

Comentarios: 0