· 

Reconeixement per a 139 esportistes i clubs de Lleida que han excel·lit el 2021

La Generalitat va reconèixer el dia 22 de setembre 139 esportistes i clubs de Lleida que durant l’any 2021 van assolir un èxit destacat en les seves respectives especialitats, tant en competicions catalanes, estatals com internacionals. A cadascun dels guardonats se’ls lliurarà una reproducció de la litografia “Laurus. La metamorfosi del llorer” de l’artista plàstic lleidatà Jordi Bresolí.

 

L’acte de reconeixement dels esportistes i entitats es va celebrar a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida,comptant amb la participació de la secretaria general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, el delegat Solé i la representant territorial Ravetllat, entre altres autoritats.

Escribir comentario

Comentarios: 0