· 

PlusFresc amb la Pujada a la Seu Vella

PlusFresc Supermercats fa molts anys que col·labora amb els seus productes a la bossa del participant de la Pujada a la Seu Vella. Quan parlem de Plusfresc, parlem de garantia qualitat i proximitat.

 

Tots els que fem la Pujada a la Seu Vella, agraïm el seu suport, així  com a supermercat de referència de les Terres de Lleida, i fora de Lleida.

COMPROMÍS PLUSFRESC

MISSIÓ

La nostra missió és entusiasmar als nostres clients mitjançant productes de qualitat i un servei personalitzat i professional, ofert en establiments adaptats perquè els clients se sentin com a casa.

VISIÓ

La visió de Plusfresc es convertir-nos en un supermercat de referència a Catalunya en qualitat de serveiproducte i innovació.

VALORS

Els nostres valors són l’honestedat, l’humilitat, el respecte per les persones, la vocació de servei i l’entusiasme.

PROPÒSIT

El nostre propòsit és oferir una experiència de compra encaminada a millorar la qualitat de vida i contribuir a un futur més saludable i sostenible.

Compromesos amb els drets dels clients i la qualitat

Compromís amb l’entorn

Som una empresa conscienciada amb el món en què vivim i que volem integrar-nos en el nostre entorn, ja que en formem part. Per aquest motiu, des dels nostres inicis, hem donat molta importància a la Responsabilitat Social, un aspecte que treballem des de diferents vessants. Rafael Pujol, president de l’empresa, ha estat impulsor de moltes accions solidàries o mediambientals abans que se n’anomenés RSE.

Escribir comentario

Comentarios: 0