Informació Inscripcions

 

Totes les inscripcions es faran de forma telemàtica. Si algú no disposa de tarja bancaria haurà de ficar-se amb la Organització al correu pujadaseuvella@gmail.com i li facilitarem altres mètodes per pagar la inscripció.

Les inscripcions es faran a través d'Internet, al web de l'empresa encarregada: Iter5. Qualsevol dubte o incidència, s'haurà de comunicar a Iter5.

 

-        Les inscripcions es tancaran el dijous dia 15 de desembre a les 17:00h. Es limitarà a un màxim de 500 participants.

 

 -        Els drets d'inscripció seran de 17€ pels corredors sense xip i 14 € pels corredors amb xip fins el diumenge dia 11 de desembre a les 23:59h. 

 

-        A partir del dilluns dia 12 de desembre, els drets d'inscripció seran de 20€ pels corredors sense xip, i de 17 € pels corredors amb xip. (Cronometratge ChampionChip). 

 

Recollida de dorsals

 

La recollida de dorsals, bossa del corredor i el xip, recomanem que es faci el divendres dia 16 en horari de 17h a 20h i dissabte 17 de desembre, en horari de 10h a 14h i de 16h a 20h a la la botiga Decathlon Lleida, a l’Av. de Miquel Batllori, 6, 25001 Lleida, al mateix temps es donarà una samarreta commemorativa i la bossa del corredor amb productes de PLUSFRESC o de les empreses col·laboradores.

 

Si et va malament recollir-ho aquests dies, pots fer-ho el mateix dia de la cursa, a la zona de recollida de dorsals de la mateixa plaça de la Sardana ( aparcament de la Seu Vella), amb prou antelació per la bona gestió de l’organització. Recomanem almenys, una hora abans de l’inici de la cursa i així evitar temps d'espera.

 

Si vols que el teu dorsal ho reculli algú per tú, has d'omplenar la autorització complimentada.

 

Pots descarregar-la aquí:

Descarga
Autorització recollida de dorsal
Descarrega l'autorització recollida de dorsal
autoritzacio recollida dorsal.pdf
Documento Adobe Acrobat 114.3 KB

-        Tots els clubs de mes de 10 atletes, l'onzè gaudirà d'una inscripció gratuita, i així succesivament cada 10. S'ha de comunicar a Iter5: enric@iter5.cat. S'ha de demanar dos dies abans de l'inici de la cursa per ser efectiu.

 

-        La caminada el preu és de 10 € i es limitarà a 300 participants.

 

-        Si es vol fer canvi de dorsal, la persona que cedeix el dorsal haurà de ficar-se en contacte al correu electrònic a enric@iter5.cat o bé info@iter5.cat , empresa que gestiona les inscripcions. L'atleta que cedeix el dorsal, haurà d'indicar les dades del substitut. El canvi de dorsal té una despesa de 2 € per despeses de gestió.

 

-        No es tornaran els diners un cop feta la inscripció a excepte que sigui una causa justificada. La devolució de la inscripció té una penalització de 2 € per despeses de gestió.

 

-        El participant en el moment de la inscripció podrà elegir lliurement la quantitat que vol destinar per a la Marató de TV3. Si el participant vol col·laborar, podrà elegir entre 1 euro, 5 euros, 10 euros, 20 euros. 

 

 -        El xip de lloguer blanc s’ha de tornar un cop s’hagi acabat la cursa. El no retorn del xip (en cas de lloguer), pot implicar la desqualificació automàtica i no entrar a la classificació, així com una penalització de 15€ al participant que no el torni un cop finalitzada la cursa als nostres organitzadors.