Informació Inscripcions

 

Totes les inscripcions es faran de forma telemàtica. Si algú no disposa de tarja bancaria haurà de ficar-se amb la Organització al correu pujadaseuvella@gmail.com i li facilitarem altres mètodes per pagar la inscripció.

Les inscripcions es faran a través d'Internet, al web de l'empresa encarregada: Iter5. Qualsevol dubte o incidència, s'haurà de comunicar a Iter5.

 

  -        Els drets d'inscripció seran de 18€ pels corredors sense xip i 15 € pels corredors amb xip fins el diumenge dia 17 de novembre a les 23:59h. 

 

 -        A partir del dilluns dia 18 de novembre, els drets d'inscripció seran de 21€ pels corredors sense xip, i de 18 € pels corredors amb xip. (Cronometratge ChampionChip)

 

-        Les inscripcions es tancaran el dijous dia 12 de desembre a les 17:00h. Es limitarà a un màxim de 500 participants.

 

-         Pel que fa a la caminada, els drets d'inscripció seran de 10 €.

 

Recollida de dorsals

 

La recollida de dorsals, bossa del corredor i el xip si s'escau ( caminada i cursa), recomanem que es faci el:

  • Divendres 13 de desembre, de 17h a 20:30h al Pavelló Municipal de Pardinyes a l'Avinguda Tortosa S/N.
  • Dissabte 14 de desembre, de 10h a 20:30h al Pavelló Municipal de Pardinyes a l'Avinguda Tortosa S/N.

Al mateix temps es donarà una samarreta commemorativa i la bossa del corredor amb productes de PLUSFRESC o de les empreses col·laboradores.

 

Si et va malament recollir-ho aquest dia, pots fer-ho el mateix dia de la cursa, a la zona de recollida de dorsals de la mateixa plaça de la Sardana ( aparcament de la Seu Vella) encara que recomanem que ho facis el divendres o dissabte (per tal d'evitar temps d'espera i bona gestió de la cursa).

 

Si vols que el teu dorsal ho reculli algú per tú, has d'omplenar la autorització complimentada.

 

Pots descarregar-la aquí:

Descarga
Autorització recollida de dorsal
Descarrega l'autorització recollida de dorsal
Autorització recollida dorsal 43 Pujada
Documento Adobe Acrobat 83.1 KB

-        Tots els clubs de mes de 10 atletes, l'onzè gaudirà d'una inscripció gratuïta, i així successivament cada 10. S'ha de comunicar a pujadaseuvella@gmail.com amb totes les dades del participant consignades a l'apartat inscripcions.

 

-        La caminada el preu és de 10€ i es limitarà a 200 participants.

 

-        Si es vol fer canvi de dorsal, la persona que cedeix el dorsal haurà de ficar-se en contacte al correu electrònic a info@iter5.cat o bé a eduard@iter5.cat , empresa que gestiona les inscripcions. L'atleta que cedeix el dorsal, haurà d'indicar les dades del substitut. El canvi de dorsal té una despesa de 2 € per despeses de gestió.

 

-        No es tornaran en cap cas els diners un cop feta la inscripció.

 

-        El o la participant en el moment de la inscripció podrà elegir lliurement la quantitat que vol destinar per a la Marató de TV3. Si el participant vol col·laborar, podrà elegir entre 1 euro, 5 euros, 10 euros, 20 euros. 

 

 -        El xip de lloguer blanc s’ha de tornar un cop s’hagi acabat la cursa. El no retorn del xip (en cas de lloguer), pot implicar la desqualificació automàtica i no entrar a la classificació, així com una penalització de 15€ al participant que no el torni un cop finalitzada la cursa als nostres organitzadors.

 

-          La entrega de premis començarà a les 11:30 hores.