REGLAMENT

 

1. Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat.

La cursa té un recorregut de 10 km pels carrers de Lleida. Sortirà de la Plaça de la Sardana (aparcament de la Seu Vella) a les 10:30 hores, del 15 de desembre de 2024.

 

La caminada no competitiva, té un recorregut de 10 km pels carrers de Lleida. Sortirà a les 09:00h del 15 de desembre de 2024.

                                                                              

 

2. S'estableix un màxim de 500 inscripcions. Les inscripcions es tancaran el dijous dia 12 de desembre a les 17:00h.

 

Recollida de dorsals Informació 

 

La recollida de dorsals, bossa del corredor i el xip o caminada, recomanem de vindre a recollir-lo:

  • Divendres 13 de desembre, de 17h a 20:30h al Pavelló Municipal de Pardinyes a l'Avinguda Tortosa S/N.
  • Dissabte 14 de desembre, de 10h a 20:30h al Pavelló Municipal de Pardinyes a l'Avinguda Tortosa S/N.

Al mateix temps es donarà una samarreta commemorativa i la bossa del corredor amb productes de PLUSFRESC o de les empreses col·laboradores.

 

Si et va malament recollir-ho aquest dia o no pots vindre, pots fer-ho el mateix dia de la cursa, a la zona de recollida de dorsals de la mateixa plaça de la Sardana ( aparcament de la Seu Vella); encara que recomanem que ho facis el divendres o dissabte (per tal d'evitar temps d'espera i bona gestió de la cursa).

 

Si vols que el teu dorsal ho reculli algú per tú, has d'omplenar la autorització complimentada.

 

Pots descarregar-la aquí:

  

Descarga
Autorització recollida dorsal 43a Pujada Seu Vella o 8a Caminada
Autorització recollida dorsal 43 Pujada
Documento Adobe Acrobat 83.1 KB

3. El dorsal haurà de ser molt visible, requisit essencial per participar a la cursa.

 

4. Qualsevol canvi o imprevist es comunicarà a l’empresa gestora del cronometratge Iter5.

 

5. Per a mes informació referent de la cursa es pot contactar al telèfon 973 20 65 32 en horari d'oficina o bé al telèfon 683 377 732.

 

6. L'organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d'aquesta. Tanmateix es disposa de servei sanitari per possibles urgències. 

 

7.  Data naixement limit 2006. L'organització no es farà responsable de les possibles incidències en els atletes que hi participin que hagin nascut posteriorment. (Dirigit molt especialment als juvenils 2007-2008), doncs aquesta categoria, segons la federació catalana d'atletisme, no poden córrer aquesta distància. És consideren juvenils fins el 31/12/2024. En tot cas ho fem extensiu a totes les categories inferiors.

*Dades facilitades per la Federació Catalana d'Atletisme

 

8. L'organització es reserva el dret de sancionar o desqualificar aquell o aquella participant que es mostri despectiu amb la cursa, organització i atletes, que no completi el recorregut o se li comprovin irregularitats, i en demanar el DNI o similar per comprovar l'edat de l'atleta. 

 

9. El contacte i les queixes o reclamacions es faran per escrit a través del formulari de contacte de la pàgina web. 

 

10. La participació a la cursa està sota responsabilitat i propi risc dels participants. El o la participant en el moment de la inscripció manifesta trobar-se en perfecte estat de salut per disputar la prova. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar abans i durant la prova, causar ells mateixos o derivar d'ells a tercers. 

  

11. La inscripció a la cursa suposa l'enteniment i acceptació del present reglament. L'organització es reserva el dret a decidir sobre qualsevol qüestió  imprevista o fortuïta no prevista en el present. 

 

12. El o la participant autoritza que puguin aparèixer totes les imatges fetes seves en la cursa, sigui en format fotografía o en vídeo, i aquestes puguin aparèixer a la web de la cursa, així com a les webs relacionades. 

 

13. Es permet la participació de gossos acompanyats del corredor o corredora, sempre i quan estiguin acompanyats i lligats. Degut a la força d’ajuda que exerceixen, no podran disputar pel podi i pot no comptabilitzar el seu temps a l’arribada. Tothom que porti un gos, haurà de sortir per la part del darrera.

 

14. Els resultats estaran disponibles al finalitzar la cursa a la pàgina d’iter5 i posteriorment a www.pujadaseuvella.com