· 

NO TOT ÉS CÓRRER. LA IMPORTÀNCIA DE L'ENFORTIMENT

Cada vegada són més els aficionats al món del Running que es llancen a l'asfalt a la recerca d'acumular quilòmetres. Però no tot és córrer i córrer sinó que també és molt important l'enfortiment perquè no caure en les odioses lesions que ens aparten del que més ens agrada. 

 
A continuació us explico una sèrie de pautes i exercicis bàsics que no poden faltar en la rutina del corredor:

 
1. L'enfortiment abdominal i lumbar. Un abdomen fort t'ajuda a mantenir la postura correcta i a portar el ritme de forma eficient sense arribar a la fatiga. Amb músculs forts a la zona lumbar i en l'abdomen inferior, et serà més fàcil mantenir el ritme. Si el teu abdomen està feble, podries acabar arrossegant els peus, encorbat i agregant molt estrès a les teves articulacions de maluc, genoll i turmell.

 

ej1_M ej1_2_M

Exercici 1

ej2_M

Exercici 2

ej3_M ej3_1_M

Exercici 3

 

2. Glutis i isquiotibiales. L'enfortiment d'aquests músculs és molt important, ja que afavoreix que el corredor vagi amb el maluc alt i no caigui en l'error comú de córrer “assegut” el que provoca que els teus cuádriceps, bessons i sols acabin sobrecarregats. Amb uns glútis i isquiotibiales forts millorarem la nostra tècnica de carrera el que ens facilitarà l'acabar els nostres entrenaments.  

 

ej4_M ej4_1_M

Exercici 4

ej5 ej5_1_M ej5_2_M

Exercici 5

Ja sé que molts de vosaltres busqueu qualsevol buit del dia per sortir a córrer però realitzar aquests exercicis no us portarà més de 15 minuts del vostre temps i us ajudarà a millorar la vostra força en cada gambada.

 

Enllaç: decathlon.es

Traducció: Ismael M.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0