Sorteig setmanal de 2 rellotges

Mobles David i Rellotgeria Horti's faràn el sorteig de 6 rellotges. Es sortejaràn 2 rellotges setmanalment entre tots els que s'hagin anat inscrivint a la cursa.

El sorteig es farà aleatòriament mitjançant un programa d'atzar que penjarem amb el número premiat. Amb la participació al sorteig s'autoritza a que es publiqui el nom del guanyador a la pàgina del Facebook, en cas de ser l'afortunat.

El guanyador del premi es podrà recollir fins a 30 dies desde la finalització del sorteig, a la Rellotgeria Horti's situada al carrer riu ebre 13 de Lleida en horari comercial. En cas de no ser el titular del premi el que vingo a recollir-lo, preguem que es fiqui en contacte amb nosaltres.

*El rellotge no es podrà cambiar per diners ni per un altre regal.

Escribir comentario

Comentarios: 0