Recordatori participants i recollida de dorsals

Recordem que l'últim dia per inscriure's es avui dijous dia 10 de desembre a les 23:59 h. Es pot fer la inscripció personalment a la Joieria Rellotgeria Horti's del barri de cappont o bé per la nostra web a l'apartat inscripció. Més enllà d'aquesta data es pot fer la inscripció el dia 13 abans de la prova 2h abans, sempre i quan no s'hagi establert el màxim de participants. La prova començarà a les 11.30h. Els drets d'inscripció seran de 15 € pels corredors sense xip, 13 € pels corredors amb xip fins el dia 10 de desembre a les 23:59h, hora límit d'inscripció.

El dia 13 de desembre es podrà fer la inscripció el mateix dia de la prova, els preus seran de 18 € amb xip propi i de 20 € sense xip.

La recollida dels dorsals es podrà fer el dia 12 de desembre de 16:00h a 21:00h al pavelló municipal de pardinyes, situat al barri de pardinyes Tlf. 973 222457, situat davant de Rodi i al costat del gimnàs Trèvol, av. Tortosa s/n. És indispensable el lliurament del DNI per comprovar, o bé, si es vol recollir el dorsal d’un tercer, s'haurà de portar el comprovant del pagament de la persona inscrita i la fotocòpia del DNI degudament signada, també es pot recollir el dorsal el mateix dia de la cursa 2 hores abans del començament d'aquesta. Al mateix temps de la recollida del dorsal es farà entrega del dorsal i d'una samarreta commemorativa.

L'accés amb cotxe al lloc de sortida de la cursa és inaccessible a partir del carrer "carrer Sant Martí" per tant, tot participant que vingui amb el seu vehicle, haurà de tenir en compte aquesta dada.

A la zona de la Seu Vella i podran accedir 40 vehicles amb acreditació que hauran d’estacionar a la zona de terra i no podrán baixar si no ho han fet abans fins que no acabi la cursa.

Hi haurà dos persones d’organització a la porta del Lleons per separar amb tanques als corredors que ja han acabat dels corredors que pugen cap a meta, els que han acabat estan obligats a baixar per les escales igual que el públic.

 

La participació en la cursa està sota responsabilitat i propi risc dels 
participants. El participant en el moment de la inscripció manifesta trobar-se en perfecte estat de salut per disputar la prova. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, causar ells mateixos o derivar d'ells a tercers.

Escribir comentario

Comentarios: 0