Sorteig sessió Spa: Royal Lleida, un any mes col·laborador en la XXXVI Pujada a la Seu Vella.

 

Vine i gaudeix de l'Urban SPA de gran qualitat que t'ofereix Royal al centre de la ciutat! Royal Lleida t'ofereix serveis que et proporcionaran tota la salut i el benestar que necessites. Amb 11 estacions a la teva disposició:

 

·         Camí de sensacions, Massatge de bombolles, Cascada, Zona de Relax, Massatge d’altures, Flotació, Iceberg, Dutxes, Bany de vapor, Sauna, Somnis.

 

Si vols entrar al sorteig d'una magnífica sessió d'Spa per a 2 persones, tan sols has d'estar inscrit a la cursa, donar-li "me gusta" a la publicació, i enviar-nos les teves dades que demanen a l'apartat contacte amb el missatge "sorteig spa". Entre tots els participants sortejarem vals per a dues persones per poder gaudir de l'Urban SPA Royal. El guanyador del sorteig es publicarà el pròxim dia 8 de desembre.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0