· 

100 curses que has de fer alguna vegada a la vida

La pujada a la Seu Vella és publicada al llibre de 100 curses que has de fer alguna vegada a la vida de l'autor t'ofereix un ampli ventall de curses de diferents tipus i distàncies, i sobre diferents superfícies. Des de les curses populars per carretera o muntanya fins a aquelles que es disputen sota el nivell del mar, en illes, entre muntanyes, damunt de llacs glaçats o sobre deserts de dunes... o d'altres que permeten gaudir de l'aurora boreal. N'hi ha de Catalunya, d'altres de la resta d'Espanya, però també de Berlín, Amsterdam o Hèlsinki, i encara de més lluny: de Boston, Chicago, Jerusalem, des de dalt l'Everest o a la mateixa Antàrtida.
Un aparador extens de possibilitats perquè el corredor no s'avorreixi de córrer i perquè sempre trobi una excusa per calçar-se les vambes i posar-se un dorsal al pit. Com diu l'autor, la cursa perfecta és aquella que s'inicia amb les cames, es continua amb el cap i s'acaba amb el cor. I la meta no és el final, sinó el camí que seguim per arribar-hi.

 

Volem agrair a l'autor del llibre per l'excel.lent treball fet i en comptar amb la històrica Pujada a la Seu Vella de Lleida com una de les curses indispensables per fer algun cop a la vida.


Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Chim82 (miércoles, 28 junio 2017 23:03)

    Interessant! Li fotrem una ullada. Gràcies!